Corria l’estiu del 1994 quan Claudia Schiffer va aparèixer per primer cop a la portada de ‘Vogue’. Ho va fer a l’edició espanyola de la revista, ara fa 25 anys. La fita la va acabar d’impulsar com una de les top models més cotitzades de la dècada dels 90; i ara que es compleix un quart de segle d’aquella portada, l’alemanya ha decidit celebrar-ho tornant a les pàgines de la publicació de moda més important del planeta.

claudia schiffer portada vogue 1994

Aquesta vegada, amb una imatge força més explosiva que la de fa 25 anys. Totalment despullada, calçant unes sabates de taló i tapant-se l’entrecuix amb unes altres. Els pits els amaga darrera d’una bossa de mà. La foto l’ha publicat ella mateixa al seu compte d’Instagram:

Si l’estiu del 1994 va ser portada de l’edició espanyola de ‘Vogue’, la instantània de la Claudia Schiffer aquest 2019 es publicarà a l’edició italiana de la revista. Però el nu integral de la model no és pas l’única foto que inclou la publicació. N’hi ha una altra. Aquesta segona, lluint una americana (sense res més a sota) i ensenyant les cuixes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A huge pleasure to collaborate with @efarneti @collierschorrstudio and all the amazing @vogueitalia team. X

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

La Claudia Schiffer farà 49 anys el 25 d’agost. Sembla que les dècades no han passat per a ella. Potser quan faci un altre quart de segle de la seva primera aparició a la portada de 'Vogue' encara tindrà ganes de tornar-hi a sortir.