El programa més vist de la franja de l'access prime time rep avui una visita actoral per partida doble. Claudia Salas i Ricardo Gómez seran aquesta nit els convidats d'El Hormiguero de Antena 3 i ho fan per presentar un projecte que no deixarà a ningú indiferent. Els actors passaran pel programa presentat per Pablo Motos per divertir-se al costat de Trancas i Barrancas, les formigues més famoses de la televisió, amb la intenció d'explicar als espectadors com ha estat el procés de convertir-se en uns "bakalas" per protagonitzar La Ruta, la nova sèrie d'Atresplayer Premium que veurà la llum el pròxim 13 de novembre basada en la història d'un grup de joves que viuran junts "la ruta del Bakalao", un dels esdeveniments musicals i culturals de més rellevància de l'Estat. T'expliquem tot sobre Claudia Salas i Ricardo Gómez, els convidats d'avui a El Hormiguero.

🐜 Rozalén, Valentina Zenere ('Élite') i més: la llista de convidats a 'El Hormiguero' d'aquesta setmana

📺 Jesús Olmedo, Paula Prendes i més: tot sobre els convidats del 'Pasapalabra' d'avui
 

Qui són Claudia Salas i Ricardo Gómez, convidats d'avui a 'El Hormiguero'

A Claudia Salas, la convidada d'avui a El Hormiguero la carrera de la qual comptava fins fa poc amb tan sols rols esporàdics en sèries com Seis hermanas i Centro médico, la fama i el reconeixement li arribaven directament després d'anunciar-se el seu fitxatge per la segona temporada d'Élite (2019). La seva interpretació de Rebeka "Rebe" Parilla, una de les alumnes més rebels de l'institut privat de l'aclamada ficció de Netflix fins al final de la cinquena temporada, li va servir per guanyar-se l'afectedel públic i fer-se un lloc en la indústria de la interpretació. Temps més tard, encara que també el 2019, Salas s'incorporava al repartiment La peste, sèrie de Movistar+, al paper d'Escalante, i recentment s'estrenava a la pantalla gran de la mà de la directora Carlota Pereda amb la cinta Cerdita (2022).

claudia sales elit
Fotograma de Claudia Salas com Rebeka en una seqüència d'Élite.

Però Salas no ve sola al programa de Pablo Motos. Ho farà juntament amb Ricardo Gómez, el seu company de repartiment a La Ruta, el més nou d'Atresplayer Premium encara per estrenar. El madrileny és tot un expert en això d'interpretar i segur que més d'un el recorda pel seu paper de Carlos Alcántara en la llarguíssima Cuéntame cómo pasó de La 1 durant 17 anys i més de 340 episodis fins al passat 2018. Des d'aleshores ha estat part d'altres importants produccions com El padre de Caín o Vivir sin permiso en Telecinco i en el passat 2020 va tenir un rol episòdic a Escenario 0, una sèrie original de HBO España. Quant a la seva trajectòria en el cinema, es pot destacar la seva nominació al Goya a millor actor revelació per 1898: Els últims de les Filipines (2016) sota la direcció de Salvador Calvo.

🎬 Mina El Hammani, convidada d'avui a 'El Hormiguero': l'ex 'Élite' té nou projecte fora de Netflix
 

Ricardo Gómez i Claudia Salas protagonitzen 'La Ruta', la nova sèrie d'Atresplayer Premium

Els convidats d'avui a El Hormiguero no estaran sols a La Ruta. Amb Àlex Monner, Elisabet Casanovas i Guillem Barbosa, Ricardo Gómez i Claudia Salas encapçalen el repartiment d'aquesta nova sèrie d'Atresplayer Premium, la plataforma de continguts de pagament de la corporació, que ens remet directament als 90, quan allò de ser "bakala" començava a escoltar-se. El terme arribava amb la rellevància mediàtica de la mal anomenada "ruta del Bakalao" o "ruta Destroy", un viatge de música i excessos del qual infinitud de joves de València —i molts altres punts de la península— van ser partícips en un exercici de llibertats on llocs com les discoteques Puzzle, Espiral, N.O.D. o Barraca es convertien en pistes de ball durant hores i fins i tot dies seguits sense pausa. La ficció, creada per Borja Soler i Martín Maiztegui, veurà la llum el propvinent 13 de novembre quan els espectadors podran conèixer la part més desconeguda d'un fenomen certament desvirtuat pels mitjans.