Clara Chía és la persona més buscada de Barcelona. EN Blau s'ha posat en contacte amb tres agències de paparazzi  i cap d'elles té ni una sola fotografia de la parella de Piqué més enllà de les que ja s'han vist del dia que van presentar un acte amb Ibai de Kosmos, l'empresa on treballa propietat de Piqué. Res més. Els paparazzi van perduts i només algun vianant armat amb mòbil ha fotografiat Clara dins un restaurant. És la dona més perseguida pels paparazzi i ni un fotògraf té localitzada on viu. Aquest digital sap que Kosmos té les oficines al carrer Beethoven amb Bori i Fontestà però no hi ha ni paparazzi a l'hora d'entrada de les empreses, a les 9 del matí. El rumor dels empleats és que teletreballa per allunyar-se del focus. L'últim ha estat veure-la a Màlaga acompanyant el nòvio a la Copa Davis. Poques fotos i moltes amb ulleres de sol. Per què? Un grup de tuitaires fans de Shakira i molt hostils amb la catalana han revelat la raó: Clara Chía té un ull dropo, és guenya, una pupil·la mira de biaix:

Clara Chía Telecinco
Clara Chía, Telecinco

Tanta animadversió contra Chía és contraproduent. La revista Hola, molt afí a Shakira, feia articles suggerint que Clara és massa grossa pels estàndards pijos de la revista, i l'anomenaven amb l'eufemisme "curvy", com les models de talles grans. I hi ha barra lliure contra la pobra noia que l'única culpa és haver-se enamorat d'un paio alt, guapo, famós i ric. La ira a xarxes ha fet escampar un malnom, un pseudònim entre els fans llatinoamericans de Shakira. Clara Chía és Cucarachía, un joc de paraules amb escarabat, "cucaracha", i Clara Chía:

Un amic de Piqué revela a Laura Fa a El Periódico que Piqué viurà a un apartament a Miami fins que s'hi trobi a gust. El dia 9 de gener els nens començaran el col·le a Miami. Lorena Vázquez diu que el dia 9 de gener ja no és la data definitiva per la salut del seu pare. Potser viatjarà més tard a Miami, a final de curs. Queda pendent de decidir. El judici per frau fiscal no se celebrarà en els propers mesos.

Shakira viu feliç a a la platja de Cantàbria amb Milan de neoprè abraçant-lo mentre Piqué era a Màlaga amb el tennis i amb Chía. Una família trencada, uns al nord i altres al sud. I els fans matant-se entre ells.