Clara Chía i Piqué han protagonitzat les últimes notícies de la crònica social. Tanmateix, aquest cap de setmana per fi podran descansar de càmeres amb la possible ruptura entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva després de la confirmació de la infidelitat. El futbolista i la seva nova parella, una jove estudiant de 23 anys, van estar el cap de setmana passat a París en un viatge romàntic. La parella ja no amaga i passeja el seu amor lliurement. D'aquesta forma, el català deixa clar que aquest festeig va seriosament i no és un caprici.

Shakira està destrossada, vivint el pitjor any de la seva vida. Se sent humiliada, traïda i dolguda. Però per sort compta amb el suport del paparazzi Jordi Martín, el gran enemic de Piqué. Aquest s'encarrega de treure a la llum informacions del '3' del Barça que ell mai no voldria que veiessin la llum. Es tracta de les seves presumptes infidelitats.

Piqué i Clara casament XARXES
Piqué i Clara casament XARXES

Durant aquests gairebé 12 anys de relació, Piqué hauria enganyat Shakira amb altres dones en diverses ocasions. Però no és l'única, Clara Chía també hauria estat infidel a la seva llavors parella, suposadament.

Clara Chía va enganyar el seu xicot

"Li explicaré al món com es va produir la gran traïció. Ja li ho vaig fer arribar a Shakira que tinc les proves de quan, com i on la vas enganyar. Jo trauré dues infidelitats. Una de 2016 i la de Clara Chía Martí, que és terrible com va enganyar a Shakira (...)", va assegurar el periodista en el podcast 'El gordo y la flaca' d'Univisión.

Clara i Piqué petó
Clara i Piqué petó

Quan Clara Chía va començar la seva relació amb Piqué era xicota del germà del seu millor amic, aquest treballava en l'empresa Kosmos. Precisament, el de Barcelona va organitzar un sopar d'empresa i allà es va presentar el jove amb Clara Chía, moment en què es van conèixer Piqué i ella. Només amb mirar-se es van enamorar i van començar a conèixer-se sense dir res a les seves llavors parelles. "Acudeix al sopar acompanyat de la seva xicota, era Clara Chía, i Gerard Piqué li aixeca la xicota al seu amic. Clara enganyava el seu xicot i Gerard a Shakira", va detallar.

"Piqué té un millor amic. Clara era la xicota del germà d'aquest amic de Piqué. Des que es van conèixer, va quedar enamorat per la noia. Van intercanviar telèfons, al principi es van veure d'amagat. Tot seguit no només li treu la xicota al germà del seu millor amic, sinó que també l'acomiada de Kosmos i contracta a la noia", va assegurar Martin per al programa.

Així que el xicot de Clara es va quedar solter. Piqué i Clara es coneixerien des de Nadal. I és que el català ja li va comunicar a Shakira que no estava enamorat d'ella el gener. El defensa del Barça va acomiadar el seu amic de l'empresa i va contractar la seva nova xicota.