Gerard Piqué ja ha començat la seva nova vida. El Barça és per ell i alhora passat, el millor central del club, i futur. Serà president de l'entitat l'honorable Sr. Gerard Piqué i Bernabeu. Sí, el Barça tindrà un president de cognom Bernabeu. Ho té guanyat. Mentrestant segueix endavant amb els seus negocis a Kosmos. L'empresa del carrer Beethoven tira endavant la lliga d'streamers i la Copa Davis de tennis, un negoci rodó amb pistes plenes d'espectadors. Es juga sempre a Espanya i després de Madrid l'ha portat a Màlaga. Piqué compartint llotja amb el president Juama Moreno, del PP. Són negocis.

Gerard Pique Juanma moreno EFE
Gerard Pique i Juanma Moreno EFE
Gerard Piqué Davis EFE
Gerard Piqué Davis EFE

El que no van poder enxampar els fotògrafs però sí un espectador és la imatge de Gerard Piqué amb una empleada de Kosmos: Clara Chía. La jove nòvia de Piqué el va acompanyar a Andalusia per donar suport professional i sentimental. Piqué no va ubicar-la a la llotja per protocol, li tocava com a nòvia però no com a empleada. Però en un moment donat, l'exfutbolista s'aixeca i es dirigeix a la localitat de Clara Chía per clavar-li un petó als morros a la seva noia. El vídeo gravat amb mòbil l'ha pujat a Instagram un fan:

Clara Chía enamorada, Instagram
Clara Chía enamorada, Instagram
El petó de Piqué i clara, IG
El petó de Piqué i Clara, IG

Un petó d'amor, amb Piqué agafant de la cara Clara i ells abandonada als llavis de l'empresari, jefe seu i amant, nòvio i company de pis, futur marit? Piqué mai no s'ha arribat a casar però als 35 anys l'entorn filtra que n'està molt de Clara. L'únic límit són els nens. No existeix ni una sola fotografia de Clara Chía amb els petits Milan i Sasha. Un dels paparazzi que persegueix Piqué, Jordi Martín va enganyar tota la premsa fent creure que en una persecució fins la Cerdanya va aconseguir fotografiar Piqué i Clara amb Milan i Sasha. Va promocionar les fotos com exclusives a la Tv americana i a Telecinco i van resultar falses. Eren fotos dels nens amb la seva àvia Montserrat Bernabeu. Va confondre Clara de 23 anys amb una metge de més de 60 anys. Com a fotògraf és miop o menteix:

Piqué i Claar Chía amb els nens, El gordo y la flaca

Piqué i la seva mare amb els nens, Telecinco

Shakira, veient que les fotos del seu ex amb la noia de 23 fent-se petons a la boca en públic es repeteixen, a Puigcerdà, a un bar de París o a Màlaga, ha imposat el seu criteri. Ha dit prou. Clara Chía exerceix un únic paper: dona de Piqué. Ni vol ser mare dels seus fills Milan i Sasha ni ho podrà ser. Marxen a Miami al gener i segons alguns rumors, entre les clàusules de l'acord de separació Shakira va imposar-ne una: quan Piqué visiti Milan i Sasha no ho farà acompanyat de Clara. Shakira es queda sense parella però ha mort matant. Bola, set i partit per Shak.

El primer petó va destapar la caixa dels torns

Gerard Piqué ha destapat la caixa dels trons. Quan el Barça descansava en família a la seva mansió de la Cerdanya i va decidir assistir al concert que Dani Martín oferia a Puigcerdà no hi va anar sol sinó acompanyat de la seva parella des de fa mesos: Clara Chia. La jove cambrera del carrer Tuset que ara treballa per Kosmos, l'empresa de Piqué. El jugador del Barça va decidir cantar a crits la cançó Cero. I ho va fer davant de les càmeres que el gravaven amb la seva parella, fent-se carícies, abraçades i petons. El vídeo és aquest:

De Dani Martín la cançó que els agrada la que es titula, precisament, Besos.