Gerard Piqué i Clara Chía ja tenen un nou niu d'amor. Els paparazzi persegueixen la parella més buscada de Barcelona per tota la ciutat. Fins ara se'ls podia veure junts a les oficines de Kosmos, situades al Passeig de Gràcia / Diputació. Treballen junts, ell és l'amo i ella una empleada. Era possible veure'ls fa temps als bars musicals del carrer Tuset, on treballava Clara Chía fent de cambrera. Dormen algunes nits junts al pis de solter de Piqué, al carrer Muntaner prop de General Mitre. I dinen sovint al restaurant japonès del Turó Park. O es reuneixen amb els advocats a la Plaça de Francesc Macià. Ara gràcies a una nova informació de Laura Fa i Lorena Vázquez EN Blau ha seguit la pista del bar secret on Geri i Clara es fan demostracions d'amor total en públic, a la terrassa, amb morrejades incloses. Segons ha pogut saber EN Blau és el bar Sideral a la Plaça Joan Llongueras, entrant pel Carrer Beethoven darrere de Catalunya Ràdio. En aquesta discretíssima terrassa han estat vistos fent-se petons a la boca Gerard Piqué i Clara Chía:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Sideral (@barsideral)

Gerard Piqué y Clara Chía Carrer Beethoven Telecinco
Gerard Piqué i Clara Chía al Carrer Beethoven, EN Blau
Gerard Piqué EN Blau
Gerard Piqué a Farga, EN Blau

EN Blau ha accedit a aquestes imatges de Gerard Piqué i Clara Chía baixant pel carrer Beethoven, agafats, somrients i després a Piqué prenent una consumició a la pastisseria Farga del mateix carrer. EN Blau estirar del fil. Aquest redactor ha aconseguit informació dels veïns de l'entorn del Turó Park que revelen que és aquí, en aquesta apartada terrassa del Sideral sense cotxes ni carrer al davant, on es reuneixen Piqué i Clara. L'exclusiva original és de Laura Fa i Lorena Vázquez que han donat pistes al seu poadcast d'El Periódico, el diari que va publicar en primícia la ruptura de Piqué i Shakira gràcies a Emilio Pérez de Rozas i les dues periodistes del cor. Han estat molt clares, sense citar el bar però donant pistes: "No podemos hacer dejar de hablar de Shakira y Piqué. Nos llegan informaciones de los dos entornos. Muchos años en la calle informando y nos recordarán por Shakira y Piqué. Vieron a Gerard Piqué y Clara Chía saliendo de Kosmos y fueron a un bar en el Upper Diagonal, en la zona pija de Barcleona, en una terraza muy normalita sin esconderse. Se morrean allí como si no hubiera un mañana. Hubo un momento en que dejaron de tocarse porque Milan llamó a su padre y Piqué le dijo "Díselo a Sasha". A pesar de la tensión entre los padres, sigue la comunicación entre los hijos y Piqué cuando están con Shakira. Se esfuerzan para que los hijos lo vivan normal". EN Blau té el nom del Bar: Sideral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Sideral (@barsideral)

Gerard Piqué Sasha GTRES
Gerard Piqué Sasha GTRES

Les dues mamarazzi aporten novetats molt interessants sobre l'estat de Shakira: o té un problema de salut o el més probable, es punxa bótox: "Nos han llegado fotos que Shakira visita cada semana la Clínica Teknon y no es por su padre. Va sola y no va a ver a ningún familiar. Debe ser un tema estético para la próxima gira, o es un tema de salud. Deseamos que esté bien y supere la ruptura. A juzgar por el videoclip de Monotonía no lo ha superado y se la ve comprando en el súper compungida. Solo falta que el próximo tema se titule Te atropello y te arrastro. Gerard y Clara NO han estado viviendo juntos. Eso está en el horizonte pero solo pasan juntos algún fin de semana si no le toca tener a Milan y Sasha". Bona precisió que trenca rumors. Les dues periodistes acaben acusant de diva Shakira per alguna de les condicions que està imposant en el conveni regulador de la separació. El bar és com la distància que hi ha entre Shakira i Piqué: sideral.