La parella formada per Clara Chía i Gerard Piqué no només està preparant el seu niu d'amor en una luxosa casa als afores de Barcelona, sinó que també està duent a terme importants moviments a nivell professional. Recentment, l'empresa Kosmos Holding, dirigida per Piqué, ha experimentat una expansió significativa, traslladant-se a unes oficines més àmplies i cèntriques a la ciutat comtal. La nova seu de Kosmos Holding es troba en la sisena planta d'un conglomerat d'oficines en una ubicació més accessible i envoltada d'un ambient professional. Aquest canvi no només proporciona més espai per a l'empresa, sinó que també simbolitza un pas endavant en la seva trajectòria i un indicador del seu èxit continu.

Kosmos Holding: un imperi en expansió

Kosmos Holding, l'empresa mare de tots els negocis de Piqué, està involucrada en una àmplia gamma de sectors, des de documentals esportius fins a l'expansió de la famosa Kings League. Aquesta última, un projecte pioner en l'àmbit esportiu, s'ha expandit a nous països, especialment a Llatinoamèrica, amb un enfocament en països com Mèxic, la República Dominicana i el Perú.

L'exfutbolista està constantment ideant noves iniciatives, i una de les més recents és la possibilitat d'introduir a Espanya el popular esport de les arts marcials mixtes, conegut com a MMA. Ilia Topuria, destacat lluitador d'origen georgià, va revelar en una entrevista amb ESPN que ha estat en converses amb Piqué sobre aquest projecte. Ambdós comparteixen un interès en el MMA i desitgen explorar la possibilitat d'organitzar un torneig a Espanya per a destacats lluitadors. Aquesta idea va sorgir després que Piqué i Topuria es coneguessin durant un viatge de l'exfutbolista als Estats Units, on viuen els seus dos fills, fruit de la seva relació amb Shakira. Segons Topuria, Piqué ha estat desenvolupant aquesta idea des de fa diversos mesos i esperen llançar-la a finals d'any.

A més d'aquesta iniciativa, la relació entre el futbolista i el lluitador s'ha traduït en altres projectes, com el patrocini de Topuria a un equip en la Kings League. L'hispanogeorgià, que també és empresari al sector de les telecomunicacions amb la seva empresa Keio, s'ha associat amb la Kings i Queens League com a soci. Aquests moviments estratègics reflecteixen la mentalitat ambiciosa i emprenedora de Gerard Piqué, que ha demostrat la seva capacitat per pensar més enllà del món del futbol i diversificar els seus interessos empresarials amb l'ajuda de Clara Chía, que ha estudiat el grau en Publicitat i Relacions Públiques.

La Kings i Queens League al radar internacional

L'expansió de Kosmos Holding no es limita només a nous projectes esportius, sinó que també inclou altres camps, com la producció de documentals esportius i l'adquisició de l'Andorra FC. Tanmateix, el veritable diamant en brut d'aquest conglomerat empresarial i esportiu és la Kings i Queens League, un projecte que ha guanyat impuls des dels seus inicis i que ara s'expandeix cap a Llatinoamèrica, marcant una fita en el seu creixement. En una entrevista recent amb la revista 'GQ', Gerard Piqué va compartir la seva visió sobre l'èxit de la Kings i Queens League. Va destacar l'impacte positiu que ha tingut en la vida de gairebé 300 persones a Espanya, que tenen l'oportunitat de competir i perseguir els seus somnis cada cap de setmana.