Podem comptar amb els dits de les dues mans les vegades que les càmeres els han captat junts en algun esdeveniment. Gerard Piqué i Clara Chía són una de les parelles més comentades de la història. Cap dels dos ha relatat mai el seu enamorament, però Shakira ja se'n va encarregar de cridar el seu amor als quatre vents amb la famosa lletra de la sessió 53 de Bizarrap, ningú oblidarà mai el famós Clara-mente. Tot i els escàndols que sempre els han perseguit, el futbolista i la catalana de vint-i-cinc anys són inseparables, i ens ho deixen clar cada vegada que els veiem junts. 

Gerard Piqué Clara Chía GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía de la mà en la seva última aparició pública/ GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía de la mà arribant al jutjat de Barcelona/ GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES

Recentment, apareixien de la mà per arribar al jutjat contra Jordi Martín, el paparazzi denunciat per Clara Chía per un presumpte delicte d'assetjament i intimidació. L'acusació demanava cinc anys de presó i una multa de 70 000 euros, una petició que finalment no s'ha complert, ja que finalment la Fiscalia demana l'absolució del fotògraf. Tots els mals tràngols els passen de la mà, i després d'aquesta última reaparició els hem vist de nou per la capital catalana, aquest cop en un escenari completament diferent i marcant tendència. 

Gerard Piqué i Clara Chía Formula 1 / Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chía al GP de Fórmula 1 a Barcelona / Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía al GP de Fórmula 1 a Barcelona / GTRES

Els paparazzis els enxampaven al circuit de Montmeló, al GP de la Fórmula 1 a Barcelona, un esdeveniment esportiu únic que la parella no s'ha volgut perdre. Com sempre, han intentat passar desapercebuts entre tot l'enrenou, però les càmeres els han captat passejant-se per la zona VIP del recinte. A les imatges els podem veure en el seu hàbitat natural: l'exblaugrana xerrant per telèfon, amb cara d'estar gestionant assumptes importants i Clara Chía sota les seves inseparables ulleres de sol. La xicota de Piqué no és massa fanàtica de les càmeres, i gairebé mai li podem veure el rostre sencer, però les columnes de premsa rosa li presten atenció a altres detalls com el seu outfit, i aquest cop no ha passat gens desapercebuda. 

Clara Chía vestit / GTRES
Clara Chía lluint un vestit denim/ GTRES
Vestit Clara Chía  / Celine
El vestit de Clara Chía de la firma francesa Celine

Senzilla, elegant i discreta, així resumiríem en poques paraules l'estil de Clara Chía. Estem acostumats a veure-la en colors crus, bermudes i camisetes llises, aquest cop sembla que ha conquistat a tots els gurús de la moda amb un vestit texà més modern que la resta de looks amb els quals ens tenia acostumats. Una peça que ha estat en boca de tothom pel seu preu deluxe. Clara Chía ha paregut vestida d'alta gama per la firma francesa Celine, així ho ha destapat el mitjà digital Vanitatis. Un 'minivestit d'oficina denim' que costa ni més ni menys que 1450 euros a la pàgina web. Molt fort. Sembla doncs que darrere la seva senzillesa ja hi ha el caixet del pressupost de Gerard Piqué.

Gerard Piqué y Clara Chía @3gerardpique
Gerard Piqué i Clara Chía @3gerardpique

Un cop més, la parella continua acaparant totes les mirades.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!