En aquests últims sis mesos Shakira ha atacat Piqué en fins a tres ocasions, ho ha fet amb els seus tres últims singles d'èxit, els dos primers amb declaracions indirectes que feien referència a la seva relació, i l'última, sense embuts, directament a la diana. I no només al pare dels seus fills, per primera vegada també feia referència a Clara Chía i als pares de Piqué. La colombiana revelava com havia estat la relació els últims mesos amb els seus exsogres, que van intentar encobrir el seu fill en la nova relació. Hi ha moltes frases que han estat analitzades al més mínim detall. S'ha parlat de la “suegra en la puerta” o de “clara-mente no es como suena”, però poc de la referència al perdó de Shakira. "Yo contigo ya no regreso, ni que me llores ni me supliques”, diu.

Segons les últimes informacions, Piqué va intentar tornar amb Shakira quan va trencar amb ella. Per aquesta raó, la cantant ha deixat clar que mai no perdonarà el futbolista, ni ara ni mai. Jordi Martín, paparazzi, gran amic de la cantant i enemic del futbolista, va revelar algunes de les infidelitats del català, no només amb Clara Chía. Segons el fotògraf, l'esportista va trencar amb l'artista a l'abril, dos mesos abans d'oficialitzar-se la ruptura. Es diu que Gerard es va penedir d'enganyar la mare dels seus fills amb la jove estudiant i va tornar per recuperar la família, però ella no li va perdonar la infidelitat.

Piqué i Shakira EFE
Piqué i Shakira EFE

Piqué va enganyar Shakira amb Clara Chía, però se'n va penedir i va intentar tornar amb ella

"Des de l'entorn de Shakira m'expliquen que l'abril passat van acabar la relació. Un mes més tard ell se'n penedeix i torna a casa, però no va resultar i allà decideixen acabar del tot. Ja existia Clara llavors", explica Jordi Martín.

Piqué i Shakira NY
Piqué i Shakira NY

Shakira no va voler donar-li una nova oportunitat perquè sabia que Piqué no n'estava penedit, si no, no li hauria estat infidel en tantes ocasions. Va descobrir tota la veritat a través del seu amic Jordi Martín. Ho ha fet en diverses ocasions i sabia que aquesta no seria l'última. Ja no es fiava d'ell.

Després del rebuig de Shakira, Piqué es va apropar més a Clara Chía, que ara és l'amor de la seva vida. La relació es va consolidar l'estiu passat i ara estan millor que mai malgrat el gran enrenou que ha ocasionat l'última cançó de l'artista.