Molts són els famosos que, de tant en tant, es proposen deixar als seus seguidors sense paraules amb fotografies que no passen desapercebudes per a gairebé ningú. Bon exemple d'això és l'última publicació que la cantant Chenoa, coneguda per participar en la primera edició d'Operación Triunfo, ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una fotografia que acumula molts comentaris i 'm'agrada'. No és per a menys. La instantània se les porta. I molt.

I és que la cantant nascuda a l'Argentina, però criada a l'illa de Mallorca, ha volgut recordar un dia molt especial en la seva vida que segur mai oblidarà. Per a això s'ha remuntat a 20 anys enrere, que es diu aviat, quan es va presentar als càstings de la primera edició d'Operación Triunfo. Programa de Televisió Espanyola, per cert, en el que va acabar en quarta posició, just darrere de David Bustamante, David Bisbal, el que fos la seva parella durant diversos anys, i la guanyadora del concurs, Rosa López.

beth bustamante chenoa gisela GTRES

Chenoa a 'Operación Triunfo', TVE

Operación Triunfo va marcar un abans i després en la vida de Chenoa. Gràcies al format musical, i al brutal èxit que va suposar, la cantant va passar a ser una estrella de la música coneguda per tots. Un programa de Televisió Espanyola al que l'artista està molt agraïda. Motiu pel qual de tant en tant recorda el seu pas per l'acadèmia més famosa de la televisió. Fa poques hores, a través del seu Instagram, ha compartit dues fotos en les que lluu uns texans foscos i un top vermell amb què deixa la seva panxa al descobert. Espectacular. Dues fotos per preguntar als seus seguidors, més de 953.000, si ja han guardat la roba d'estiu o encara la tenen a l'armari. Parlem d'això:

chenoa roba ot 1

Perfil d'Instagram de Chenoa

chenoa roba ot 2

Perfil d'Instagram de Chenoa

Una publicació que ha posat les xarxes socials potes enlaire. Moltes han estat les persones que no han dubtat a comentar les fotos de la cantant de Soy Humana. "Brutal", "Estàs més bona que el pa", "Estàs molt maca", "Wow", "Fiu fiu" o "Impressionant" són alguns dels missatges que l'hi han fet arribar. Dues fotos que ràpidament han servit a diversos internautes per adonar-se'n que Chenoa apareix amb la mateixa roba amb què va participar en el càsting d'Operación Triunfo: un top vermell i uns pantalons texans que va combinar amb un cordó, també vermell, a tall de cinturó.

Motiu pel qual Chenoa, molt àgil, no ha dubtat a compartir una nova publicació comparant el seu conjunt actual, amb el que va lluir fa 20 anys el dia que va conèixer David Bisbal, que es va convertir en el seu gran amor al cap d'uns mesos. Veure per creure:

chenoa foto 20 anus ot

Perfil d'Instagram de Chenoa

"Teniu tota la raó... així vaig fer el càsting fa 20 anys... sempre fan del vermell passió", escriu a les seves xarxes socials la cantant i jurat del programa d'Antena 3, Tu cara me suena. "Estàs igual", "Estàs igual de guapa", "Com el vi", "M'acaba de pujar el sucre" o "Abans estaves de 100 però ara estàs de 1000". Aquests són alguns dels molts missatges que es poden llegir a l'última publicació. Tot i que la gran pregunta és, haurà vist David Bisbal la foto? Què pensarà el d'Almeria de la que fos la seva nòvia? Creu que està millor ara o abans?