Saben allò de "Cuando tú vas, yo vengo de allí"? Ho cantava Chenoa, i la frase és perfecta per definir què pensa ella dels que la critiquen, especialment, quan les crítiques demostren no haver entès res de res i després d'una mala interpretació d'unes paraules seves sobre Rosalía que han fet que la cantant mallorquina s'indigni. Però anem a pams.

chenoa3

Chenoa / @chenoa

La cantant i jurat de Tu cara me suena ha tingut una topada a les xarxes després d'emetre una opinió sobre la de Sant Esteve Sesrovires, tal i com ha revelat el Huffington Post. Si per alguna cosa s'ha caracteritzat Chenoa al llarg de la seva carrera, tant damunt els escenaris com als platós de televisió, ha estat desfer-se en elogis sense cap mena de problemes sobre alguns col·legues i companys de professió. Quan és davant d'algú que l'emociona i li toca la fibra, cosa que passa sovint, no li cauen els anells a l'hora d'omplir-los d'elogis i frases boniques. Amb ella no va allò de parlar malament o no parlar sobre un company, ni les enveges característiques de professions com la seva, on la línia entre l'èxit i el fracàs és molt fina.

rosalia pelo 2

Rosalía / @rosalia.vt

Un compte que destaca notícies sobre Rosalía ha publicat una declaració de Chenoa sobre la catalana en una entrevista. Concretament destaquen que “Chenoa habla de Rosalía y dice que le gusta pero que no ha creado nada: ‘Me encanta, es cercana, trabaja mucho, canta, baila y ha logrado hacer como un referente y que crea algo, pero creo que tiene una fusión de mucha gente. Todos venimos de algo. Yo no voy a crear nada nuevo’”. En veure la tria esbiaxiada, la mateixa Chenoa ha esclatat i ha respost, posant-hi l'entrevista sencera i preguntant-se: ”¿Por qué no escuchas? Yo, yo misma no voy a crear nada nuevo. YO porque tengo referentes igual que mucha gente... no vale sacar un titular para crear controversia. Gracias. Adoro a Rosalía y lo sabe además".

tuit chenoa

tuit chenoa2

El compte en qüestió ha continuat posant el dit a la nafra, amb comentariets pejoratius, i Chenoa ha tornat a dir-hi la seva: “Madre mía... No sabe ni lo que ha dicho!”, “Parece que se ha hecho un poco de lío, sí”. Resposta de Chenoa? “Aquí la que lía las cosas eres tú. Qué pena de mala onda constante. Una lástima. Yo ya enserio no sé como hacerlo. En fin. A otras cosas que la vida no es la mala onda y menos sin buscarla”.

tuits chenoa 3

Chenoa, farta de veure com especialment a la xarxa, "se malinterprete lo que digo”. Ni cas. Les dues són molt grans, i es nota el respecte que es tenen. Demanem des de ja una col·laboració de Chenoa i Rosalía en alguna cançó. Seria meravellós.