La final de Tu cara me suena és cada cop més a prop. Tensió, nervis, expectació... i amb poques ganes de deixar de veure un jurat tan divertit. Chenoa i Carlos Latre formen part d’aquest grupet, i el bon rotllo sembla traspassar la pantalla. I així ho han tornat a demostrar a la seva entrevista a El Hormiguero.

Pablo Motos ha convidat la parella a plató per parlar del programa i han acabat protagonitzant un moment que costarà d’oblidar. Tot començava amb Latre explicant que tots s’han agafat moltíssima confiança, relatant que s’arriben a confessar secrets d’allò més íntims.

chenoa I LATRE el hormiguer

Més pillín que mai, va deixar caure que Chenoa hauria viscut una situació molt còmica. Ella, nerviosa, intentava restar-ne importància: “Ho està tractant d’una manera tan rara que sonarà fatal”. Però a què es referia? El català no va trigar en acabar revelant-ho: “L’altre dia ve Chenoa amb un nou remei casolà... per a la flora vaginal

Resulta que la cantant tenia problemes a la zona íntima i va trobar que el lacti podria ser la solució. Per ella va tractar-se, simplement, d’un tractament més, però Latre no podia parar de riure: “La qüestió és que no se’l menja... Se’l cataplasma”.

I sí, Chenoa no va tenir cap problema en afirmar que posar-se’l a la zona afectada funciona: “Proveu-ho a casa!”, va clamar. Tot, després de quedar en evidència preguntant a les dones del públic si ho havien provat, sense èxit. 

chenoa  el hormiguer

Fes clic a la imatge per veure el vídeo (el moment arriba al minut vuit) / Antena 3

Motos i Latre no cessaven de riure, fent bromes i especulant amb quin gust havia de tenir el iogurt. Llimona? Maduixa? “Els que tenen trossets no valen”, deien abans de fer una gran rialla. I mentrestant la triunfita, sense saber on ficar-se.