Sálvame és l'únic reality que no reconeix que ho és. Té aparença de programa del cor però l'únic que hi tracten són les misèries de les 8 persones que s'asseuen cada tarda al plató de Telecinco (Jorge Javier no compta). Són tan conscients que la productora La Fábrica de la Tele juga amb les seves vides (com la de GH  juga amb els concursants) que no se n'amaguen. La catalana Chelo García Cortés ha explotat en directe dient que si volen que parli de la seva vida sexual "Que me sienten de invitada en el Deluxe y me paguen". Se sent vexada perquè tota famosa que sembli d'orientació sexual lèsbica la relacionen sentimentalment amb Chelo: Bárbara Rey, Isabel Pantoja, Charo Reina, Encarna Sánchez.. I ha esclatat a plorar.

Jorge Javier, que és obertament homosexual, reconeix: "Nunca más se va a decir en este plató que te gustaba Isabel Pantoja" i Chelo exposa la seva intimitat al focus de Telecinco: "Llevo 29 años con mi pareja, le soy fiel y ella a mí. Debe ser que me tenéis envidia". El mateix programa va mostrar la parella catalanaMarta Roca Carbonell, amb qui Chelo viu fa 3 dècades i amb qui s'ha instal·lat a Castelldefels.

chelo garcia cortes parella  telecinco

Telecinco

Els companys li pregunten a Chelo "Por qué lloras" i la del Baix Llobregat respon: "Porque estoy cansada, estoy harta de esta historia. Estoy harta de que se me relacione con todas. Quién os creéis que soy. Estoy hasta las narices. Soy bisexual, ¿qué pasa?". Una confessió que l'audiència acull amb respecte cap a ella i ira cap al programa:

salvame chelo llagrima t5

Telecinco

Llàstima que Chelo, als 67 anys, ho espatlli i precisi al presentador: "Si quieres que hable de esto me llevas al Deluxe. Se acabó el hablar gratis de mi vida. A tomar viento. Me parece una falta de respeto. Si queréis saber con quién me acuesto me lleváis al Deluxe y me pagáis". És qüestió de dignitat o d'euros?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat