A Sálvame els encanta deixar en ridícul els seus propis col·laboradors, fent que es barallin entre ells o publicant imatges seves que no volien que veiessin la llum. Guió o realitat macabre, el que no té dubte és que és tot un desafiament treballar-hi. Doncs bé, l'última en rebre ha estat Chelo García Cortés

La gallega establerta a Castelldefels és un dels centres de la diana sempre i rep un munt de dards, aprofitant-se'n del seu bon cor. I ara ha tornat a ser la protagonista de les humiliacions del programa. Tot començava la setmana passada, quan agafava la baixa en caure i trencar-se el llavi i un braç. La direcció no va trigar res en demanar-li que ensenyés les contusions, per descomptat.

chelo garcia cortes accident telecinco

Telecinco

Des de llavors han estat tractant el tema sense parar, traient-ne profit; amb la qual cosa no ha estranyat gens que la seva tornada hagi estat tot un boom. En ambulància, així van fer que tornés a plató després d'uns dies fora. Un teatret vergonyós que ha indignat molt els teleespectadors, veient que s'estaven rient de les persones que tenen accidents sense dissimular.

chelo garcia cortes ambulancia  telecinco

Telecinco

Però això només era el principi. Fins aquí Chelo s'hi havia prestat, col·laborant en l'espectacle. Però el que no s'esperava era el que venia després. I és que el programa va jugar a traïció, mostrant la cara de la seva xicota -fins ara anònima-. Fa un munt d'anys que estan juntes, però des de sempre havien volgut deixar en un segon pla a la parella de la col·laboradora perquè els paparazzi no la perseguissin. 

Però res, tots els esforços a norris. I tot, perquè les càmeres del programa han mostrat a Marta arribant a Telecinco acompanyant Chelo. En veure els reporters, ha actuat educadament somrient i continuant caminant. Un gest que Mila Ximénez ha aplaudit després, demanant que deixin d'amagar-se i s'accepti ja l'homosexualitat.

chelo garcia cortes 2  telecinco

Telecinco

Davant de les tendres paraules de la col·laboradora, Chelo ha començat a plorar. Visiblement emocionada, s'ha dirigit a la dona directament: "Gràcies per ser com ets, per sempre al meu costat. Has deixat coses molt importants per acompanyar-me. No sóc una persona fàcil però t'estimo amb tota la meva ànima".

chelo garcia cortes parella  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Ho aguantaran tot, els col·laboradors de Sálvame? Val tot per un bon sou?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat