Circulen nous rumors sobre una possible ruptura entre Charlene i Alberto de Mònaco. La princesa ha tornat després d'un any d'absència. El febrer de l'any passat va acudir a Sud-àfrica per a un acte públic i va patir una infecció per la que va haver de ser intervinguda d'urgència. Mesos més tard va ingressar en un centre psiquiàtric per superar la seva addicció als somnífers. Es li anomena "la princesa trista". Mai no somriu a les fotos i intenta mantenir-se allunyada d'Alberto, i és que Charlene es va casar per obligació, i també va tenir els nens per contracte.

El dia del casament anava a fugir però la van agafar. Charlene va haver de casar-se amb Alberto i mantenir el matrimoni durant un mínim de cinc anys. A més, diversos rumors apunten que el príncep podria ser homosexual. Per aquesta raó, la nedadora sud-africana hauria tingut els seus fills mitjançant inseminació in vitro. Els prínceps mai no haurien tingut relacions íntimes.

Charlene de Mónaco EFE
Charlene de Mónaco EFE

Charlene és per a Alberto una encobridora. La princesa volia marxar a viure a Suïssa. Tanmateix, el seu encara marit li hauria posat una sèrie de condicions per ser lliure. La més important continuar amb la seva agenda pública, com si res no hagués passat. A canvi percebrà una recompensació de 12 milions d'euros anuals.

Charlene i Vladislav Doronin mantenen el contacte

Encara que Alberto de Mònaco no confirma els rumors d'un possible divorci, Charlene està trist i es recolza en altres persones. El seu millor amic és en aquests moments és Vladislav Doronin, un bilionari rus i exnòvio de la supermodel Naomi Campbell.

Mai no s'havia parlat d'aquesta relació, però existeixen fotografies de la princesa amb l'ex de Naomi Campbell a la gala benèfica a favor de la lluita contra la sida que s'organitza durant el Festival de Canes el 2011.

Charlene de Mónaco EFE
Charlene de Mónaco EFE

La model de 51 anys i el magnat immobiliari i hoteler de 59 van mantenir una relació sentimental entre 2008 i 2013 que va acabar fatal. Ell la va demandar per quedar-se una part dels seus diners i pertinences per valor de més de tres milions de dòlars. El rus tampoc no té un expedient irreprotxable. L'any passat va ser condemnat a pagar un milió d'euros de multa i a fer caure una mansió que s'ha construït irregularment a San Josep (Eivissa).

Encara que no existeixen fotografies actuals, Charlene i Vladislav mantenen un estret contacte, més ara que el matrimoni entre els prínceps de Mònaco no passaria pel seu millor moment. És el seu drap de llàgrimes.