Passin i vegin, senyores i senyors! 'Al rojo vivo', el 'Sálvame' de la política espanyola, ens presenta els exemplars més pintorescs, histriònics i hiperventilats de la guàrdia pretoriana espanyolista! Tertulians escupefocs i escampacaspa a la major glòria d'Espanya! Amb tots vostès, un vell conegut de la casa: Chani Pérez Henares, preparat per vomitar fal·làcies conspiranoiques en tres, dos, un... Chani, al ataque! Què parlen de Veneçuela!

Chani fora de si La sexta

La Sexta

Sembla l'anunci (sarcàstic) d'un circ de la vella escola, però reflecteix fidelment la metxa curta de periodistes com l'Antonio, un clàssic de La Razón (i ex comunista!). Metxa curta, mentides, biaix, ignorància premeditada i molts, molts prejudicis. Tampoc és un mestre de l'abecé de la professió, com contrastar informacions. Ho vam veure quan enganyava amb cartells fake del Tsunami Democràtic ('indepes nazis'), i ho ha tornat a fer amb el Delcygate i el ministre Ábalos. La dreta ultra, ja ho saben, s'ha encaparrat en fer de Veneçuela el principal mal de cap dels ciutadans espanyols. Una cantarella recorrent del repertori d'aquesta parròquia, i que els esperona per donar el millor de sí mateixos. Què vol dir això? Doncs cridar, maldir i vomitar totes les teories del manual antifasciocomunistaterroristalazietarrabolivariano. Chani ha perdut els estreps contra el ministre del PSOE (irant Antonio García Ferreras, és clar) i expulsant del seu organisme històries per a no dormir, com això de que la vicepresidenta de Veneçuela va anar a Madrid carregada d'or per fondre'l i blablabla. El que ha dit Chani importa un rave, és pura propaganda. El que és impagable és el nivell d'agressivitat de l'home, que hauria de visitar un cardiòleg perquè algun dia li rebentarà el cor. La xarxa al·lucina: "echa espuma por la boca", "pitbull"... Clica a la imatge per 'gaudir' del xou (43'25''):

Chani Ferreras La Sexta

Chani Henares Antonio García Ferreras La Sexta

Chani 3 La Sexta

Chani beu La Sexta

La Sexta

Els portaveus mediàtics dels ultres han pres bona nota del què fa VOX cada dia, i només repeteixen la fórmula. Chani, cuida't, que t'agafarà un cobriment.