El clan Preysler és un gran negoci amb vincles sanguinis. Qui més, qui menys, tots exploten els seus personatges, obtenint grans sumes de diners per fer una cosa o l'altra. La matriarca Isabel és la gran guru en la matèria, tot i que actualment passi per turbulències i decepcions, però va crear dues princeses cridades a ocupar el seu tron. La primera va ser Chábeli Iglesias, després arribaria Tamara Falcó. No havien competit gaire, perquè la primera ha viscut als EUA des de fa dècades, allunyada del colorín patri. Només algunes petites incursions, com a revival, però deixant el camp lliure a la dona d'Íñigo Onieva, que ha espremut la mamella amb voracitat. Ara l'escenari ha canviat, la Chábeli is back. El seu programa de reformes amb el germà Julio José s'ha estrenat a TVE (s'embutxaquen més de 300.000€ per 8 capítols), i per completar l'operació, s'ha marcat una portada exclusiva a 'Hola!' I amb reforços.

"Los Iglesias. Hermanos a la obra" s'ha vist beneficiat i de quina manera pel partit de semifinals d'Eurocopa entre Espanya i França. Un 72% va veure la victòria de 'La Roja' amb el golarro de Lamine Yamal, i un 40% es va quedar al postpartit. Després, un 15%, 1 milió d'espectadors, li van donar una oportunitat a un programa que ja ha estat sentenciat com un nyap impostadíssim i infumable. La dada és boníssima, però va dopada fins a extrems insostenibles. La setmana vinent apunta drama gros i caríssim. Per això ha decidit posar-hi més benzina, exhibint la seva filla menys coneguda: la Sofia. Comença l'era de la "secretíssima" de 12 anys.

Julio Jose Chabeli Iglesias TVE
Julio Jose i Chábeli Iglesias / TVE

La Sofia és la petita dels fills del matrimoni amb Christian Altaba. Té un germà gran, l'Alejandro, de 21 anys, al que va ensenyar també en una portada en fer 18, i que va ser convidat al casament de la Falcó ara fa un any. L'exposició de la nena ha estat amb comptagotes des que va néixer, la Chábeli va ocultar l'embaràs i el part durant tot el temps que va poder. Per això el terme "secretíssima". En tot cas, la vam veure en aquella exclusiva del germà, i en alguna imatge de la mare a Instagram. Ara, però, és la coprotagonista, la futura estrella del mundillo.

Precisament perquè la Sofia està entrant en l'adolescència, considera que "ya puedo dedicarme más tiempo a otras parcelas de mi vida, en este caso, la televisión". Afirma que els fills han estat el motor de la seva existencia, que per ells s'ha dedicat a l'interiorisme i que van ser la causa d'abandonar la primera línia de la premsa del cor. Ara ensenya orgullosa la menor: "Es toda una mujercita. Es una niña muy perseverante, cariñosa y divertida. Le encanta que hagamos planes juntas en la piscina o disfrutando de la playa y el mar. Se parece mucho a mí, y de carácter, a su padre. Siempre ha sido nuestra prioridad intentar proteger a nuestros dos hijos lo máximo posible". I la iaia Isabel? "Es muy cariñosa. Le encanta hacer «facetime» con ella. Adora a su abuela y tienen una relación muy especial". L'entrevista és el súmmum de la impostura, fidel a l'estil dels protagonistes. Un de molt rendible. La Sofia ja forma part, oficialment, dels Preysler Entrerprises.

chabeli Iglesias Sofia Altaba Hola
Chábeli Iglesias i la filla Sofia Altaba / Hola

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!