Cayetana Álvarez de Toledo, Marquesa de Casafuerte, gran intel·lectual, doctora per Oxford, àcida periodista i inflexible portaveu del Partit Popular és també lectora... de Forocoches. No només lectora, sinó que és una seguidora aferrissada d'aquesta plataforma tronada i que frega moltes vegades (que no la sobrepassa) l'adjectiu ultra. Una muntanya de mentides i fake news on ella troba el full de ruta i les iniciatives parlamentàries del PP al Parlament espanyol. I passa el que passa. Que acabes fent el ridícul. Com escampar el 'bulo' sobre tres importants companyies de missatgeria que haurien deixat de donar servei a Barcelona per l'augment de la inseguretat, i fer-lo servir per demanar més agents a Barcelona. Mossos? Guàrdia Urbana? Disculpin, però parlem de Cayetana: Més policia nacional i guàrdia civil que ensenyin als de casa nostra a fer la feina, és clar.

Forocoches 001 bulo

Forocoches 002 bulo

Forocoches.com

Cert que ja existien indicis més que significatius, però la constatació de l'afició d'Álvarez de Toledo per blogs on, per exemple, van publicar la identitat de la víctima de La Manada és incontestable. Un dels temes favorits del catàleg de polèmiques protagonitzades per la il·lustrada política​. És només una mostra de l'afinitat ideològica i, perquè no, moral de la protagonista. Molt vantar-se de ser la més llesta de la classe, i al final mira on ens hem de veure. Fent servir bajanades tan assenyades com "daños colaterales de parar la ultraderecha", "que le den los paquetes a la hija de puta de la colau y que los reparta ella" o  el més al·lucinant "seguro que tu eres de esos que roban a los repartidores, por eso te llegan los paquetes" quan algun dels usuaris mentalment sans de la plataforma desmenteixen la historieta amb dades objectives, Bé, doncs com que és tant fan de les xarxes socials, avui tindrà feina (ara que ja sabem que fa al despatx)

Forocoches 1 bulo comments

Forocoches 2 bulo commentsForocoches 3 bulo comments

Forocoches.com

Cayetana Alvarez de Toledo Iniciativa Parlamentaria Bulo caminant EFE

Cayetana Álvarez de Toledo - EFE

Per cert, que les tres empreses també han desmentit categòricament la fal·làcia. Però què importa. Cayetana ja té nou malnom: La Marquesa forocochera