El porter del Porto segueix tenint l'ànima madridista i madrilenya. Sense venir a tomb va aprofitar la decepció del món independentista català per enfotre-se'n. I ho ha fet amb les dues fotografies que l'agència Reuters va fer de la munió concentrada a l'Arc del Triomf esperant la proclamació de la República catalana. El resultat és hilarant només per a unionistes:

Aquells vuit segons en què va semblar que Catalunya era independent donaran per a molt. Però l'estat d'ànim de l'independentisme no està per romanços i la xarxa ha disparat a la porteria d'Íker Casillas amb bala.

Casillas sempre ha destacat per representar la figura del gendre perfecte. A diferència d'altres madridistes com Ramos, Cristiano o Arbeloa, mai havia estat dels més detestats a Catalunya. La seva condició d'enemic de Pedrerol o Mourinho li havien llaurat una bona imatge. Aquest posat de bon pare de família l'ha empès a emetre una mena de disculpa:

Nega que fes escarni de ningú i qualifica el tuit de "chorrada", però de pas etziba als seus crítics el qualificatiu de "pallassos". El circ del futbol ja té una nova pista: la dels futbolistes que fan malabars amb la política i incorren en el fora de joc del mal gust. Targeta vermella.