El 2019, la boda unionista de l'any va ser la de Manuel Valls i Susana Gallardo, o Gallardo i Valls, si ho mirem per qui va desemborsar més pasta pel casament.

DL u442141 023

Manuel Valls i Susana Gallardo (GTRES)

Al setembre a Menorca el polític abans republicà i ara més monàrquic que el toro d'Osborne ("Soy un republicano francés pero en España ser hoy monárquico no implica otra cosa que estar a favor del gran pacto,el que ha llevado a España a la etapa más exitosa de los últimos 300 años") i l'hereva dels Laboratoris Almirall i enemiga pública dels indepes es casaven al Club Nàutic de Binisafúa, a tocar del mar.

DL u439275 025

Manuel Valls i Susana Gallardo (GTRES)

Ara, qui agafarà el relleu de Gallardo i Valls és precisament la filla de la primera i fillastra del segon, Marta Palatchi Gallardo, amb el seu nòvio, l'advocat i fill de la família fundadora d'un prestigiós bufet, Jan Barthe Cuatrecasas. Són anys de molts vestits blanc, molt d'arròs pels aires i molt de convidats de luxe a la família, ja que quatre anys abans, el 2016, es casava la filla gran de Gallardo i germana de la núvia, Gabriela.

marta palatchi

Marta Palatchi Gallardo (Instagram)

jan barthe cuatrecasas

Jan Barthe Cuatrecasas (@barthe_cuatre)

Ha estat precisament la germana de Marta Palatchi qui fa uns dies va compartir la notícia, tal i com publicava la revista ¡Hola!, que arriba després de cinc anys de relació. La filla petita d'Alberto Palatchi, fundador de Pronovias, i Susana Gallardo van ser companys de classe a Esade. I després d'un lustre, ja estan immersos en els preparatius per quan arribi un dels dies més importants de la seva vida. 

marta i jan

marta i germana palatchi

Gabriela i Marta palatchi (@gpalatchi)

familia palatchi gallardo

La família Palatchi-Gallardo (@gpalatchi)

DL u340422 001

Els tres germans Palatchi-Gallardo, Gabriela, Alberto i Marta (GTRES)

casament gabriela palatchi gallardo

Casament Gabriela Palatchi i Ediz Elhadef (@gpalatchi)

Segur que el casament no té res a envejar al de la germana o la mare. Tot sembla indicar que la petita dels Palatchi-Gallardo i el seu futur marit, un cop s'hagin donat el "sí, ho vull", continuaran vivint a Barcelona.