Una notícia ha sacsejat les darreres hores el món de la televisió. Caroline Flack, famosa presentadora britànica del programa Love island, el que vindria a ser la versió british de La isla de las tentaciones, s'ha suïcidat als 40 anys. Aquest dissabte han trobat el seu cos sense vida a casa seva.

caroline flack2

@carolineflack

Flack va fer-se coneguda al món de la premsa rosa després del seu affaire amb el príncep Enric d'Anglaterra, una breu relació de setmanes després que tots dos es coneguessin en un pub nocturn. Després d'allò, també es va comentar un romanç amb el cantant de One Direction, Harry Styles. Flack va fer el salt a la televisió, amb el mencionat programa. En clau sentimental, les coses no van anar a millor. De fet, fins i tot estava pendent d'anar a judici el proper mes de març. La raó? Fa un parell de mesos va ser arrestada acusada d'haver colpejat la seva actual parella, el tennista Lewis Burton amb una làmpada mentre ell estava dormint.

caroline flack4

@carolineflack

Un cop sabuda la mort, l'advocat de la família ha lamentat el linxament mediàtic al que se la va sotmetre, un fet molt perillós i irresponsable per part dels mitjans i les xarxes, assegura, tractant-se d'una persona molt vulnerable mentalment: "La Fiscalia hauria de reflexionar sobre la forma en que van organitzar un judici que no solament era infundat sinó que no tenia interès públic. Al final, això va causar una gran angoixa per Caroline".

Mentre la seva parella ha manifestat estar devastat per la notícia, al canal ITV, on s'emetia Love island, es qüestiona més que mai què passarà ara amb un programa que té al damunt del seu cap l'ombra constant de la tragèdia: Flack ha estat la tercera persona vinculada a aquest programa que se suïcida, després de les morts de dos dels seus participants.