Els fans d'Eufòria estan, estem, desolats. Orfes els propers divendres, quan ja s'havia convertit en una agradabilíssima tradició fer sopar de pizza a casa mirant TV3 i escoltant com cantaven els Mariona, Triquell, Núria, Scorpio, Edu i companyia, les valoracions dels tres membres del jurat, les classes amb els quatre coachs o les bromes dels dos presentadors, Marta Torné i Miki Núñez. El programa més exitós de la temporada ha estat un èxit descomunal que ha fet que tota la família s'aplegués davant del televisor els divendres a la nit, també els més joves, assignatura pendent que ja ha estat resolta, fent que tornin a mirar TV3. Ens hem emocionat, rigut, commogut i gaudit amb les cançons que han anat fent els concursants durant aquests mesos, però la primera edició ja és història, coronant Mariona com la primera guanyadora. Ara, haurem d'esperar els concerts del juliol al Palau Sant Jordi o que arribi la segona edició d'eufòrics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

Mai no oblidarem tots els concursants d'aquesta primera edició. Els trobarem a faltar quan es faci la segona. Els que esperem tornar a veure seran els altres membres entranyables del programa que ens han enamorat amb el seu talent, els seus consells, la seva empatia amb els concursants i la seva bonhomia, alegria i fotogènia davant de càmeres. I d'entre tots ells, un nom ens ha robat el cor: la Carol Rovira. La professora d'interpretació s'ha convertit en imprescindible: pel que explica, pel com ho explica, per l'empatia i feeling que té amb els concursants als quals els hi dona consells sobre com expressar al màxim a l'hora de cantar. Però també, per omplir la pantalla amb la seva simpatia, originalitat i bon rotllo i pels rínxols més emblemàtics de TV3. Molts han descobert la Carol arran de veure-la a Eufòria, però per a molts altres és una de les cares més estimades de la ficció televisiva dels darrers anys. Bé, ella i la seva parella a la ficció durant molt de temps. Perquè la Carol, en el seu currículum, té alguna participació en sèries famosíssimes d'àmbit català o estatal. A La Riera, per exemple, fent el paper de la 'Susi' en el serial de sobretaula de TV3. És clar que si per un paper és recordada és pel que va fer a Amar es para siempre i el seu spinoff Luimelia. Perquè la coach d'interpretació va fer-se famosíssima fent el paper d'Amelia Ledesma. La seva relació sentimental amb el personatge de 'Luisita', l'actriu Paula Usero, va ser molt celebrada pels espectadors. Així, 'Luimelia' es van convertir en un fenomen a les xarxes socials, sent considerades les dues actrius com un referent pel col·lectiu LGTBI, no només a Espanya, sinó en molts altres països.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAROL ROVIRA (@carolrovira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAROL ROVIRA (@carolrovira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAROL ROVIRA (@carolrovira)

Els molts seguidors que té la Carol estan d'enhorabona. Perquè l'actriu i coach es posa al capdavant de "La gran vetllada", la nova aposta de TV3 de cara a l'estiu. Un programa familiar en què tres artistes anònims competeixen per preparar una vetllada rodona a casa seva. El guanyador s'endurà 3.000 euros de premi. Un talent show amb tres persones anònimes com a protagonistes, que competeixen per preparar la vetllada perfecta a casa seva. Acompanyats per un ajudant que ells mateixos han escollit, hauran de crear una ambientació especial, preparar un bon menú i exhibir el seu talent artístic en un número final. Una aposta per nous talents de tots els àmbits: música, màgia, humor, dansa… Alguns s'han donat a conèixer a les xarxes socials, d'altres als circuits underground, però tots tenen una proposta artística prou madura per arribar al gran públic. Són quinze cares noves, triades en un càsting, que contribuiran a ampliar l'escena cultural catalana. I aquí, les primeres imatges. Clica a la foto per veure-ho:

carol
Carol Rovira a 'La gran vetllada' / TV3

Ho farà genial. Com tot.