La filla de María Teresa Campos és una capsa de sorpreses. No deixa de sorprendre. Si durant els últims dies Carmen Borrego s'ha dedicat a compartir vídeos a Instagram, que li han valgut moltes crítiques, posant-se a la pell de Marilyn Monroe o en les models de Victoria's Secret, ara ha anat un pas més enllà i ha deixat a tots al·lucinats amb l'últim que ha fet. La col·laboradora de Viva la vida s'ha proposat ser una autèntica influencer, als seus 54 anys, fent una cosa que molts encara no aconsegueixen entendre. Bromes en estat pur. Veure per creure.

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

La tertuliana de Telecinco es tenia guardat un as sota de la màniga per abans d'acabar el surrealista any 2020. I és que Borrego, atenció perquè impressiona, ha debutat com a cuinera en el món viral. Carmen, a través del seu compte d'Instagram, ha estrenat una nova faceta on es dedica a ensenyar als seus seguidors a cuinar plats del més variats. Cocina con Carmen es diu el seu nou projecte i per al seu debut s'ha atrevit amb una sopa d'ametlles.

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

Carmen Borrego, Instagram

Una faceta, que no té res a veure amb la de parlar de la seva família als platós, de la que, en un principi, anirà presumint setmanalment en el seu compte d'Instagram. Cada setmana, si no es cansa de fer-ho, sorprendrà als que la segueixen demostrant la seva destresa entre els fogons cuinant un plat contundent i ric en calories. Està Carmen Borrego postulant-se per participar en la nova edició de Masterchef Celebrity a Televisió Espanyola? Després de veure a la seva germana Terelu Campos a Antena 3 fent de porqueta, tot és possible dins del clan de les Campos. On hi hagi diners, allà que van elles.