Manel Navarro, Alfred Garcia i ara en Miki Núñez. Per tercer any consecutiu, un català anirà a Eurovisió i a l’espanyolisme més abrandat no li fa cap mena de gràcia. Però mentre alguns encara tenen malsons imaginant que el públic israelià rebi en Miki entre estelades, una altra catalana s’ha sumat a l’edició d’Eurovisió d’aquest any. Volien caldo? Doncs dues tasses.

La segona representant catalana que viatjarà a Tel Aviv és la Carlota López, guitarrista de Duncan Laurence, que és el cantant que han escollit els holandesos perquè vagi a Eurovisió. O això és almenys el que sembla que passarà. La Carlota és de Salou, té 24 anys i aquest matí en una entrevista a El món a RAC1 li ha explicat a en Jordi Basté que, si bé és cert que encara no pot confirmar que pujarà a l’escenari, participarà a la promoció de la cançó d’Holanda perquè fa dos anys i mig que és la guitarrista del grup.

La Carlota viu als Països Baixos des dels 18 anys i és d’ascendència neerlandesa. La cançó que duran a Eurovisió és encara un misteri però ella assegura que només s’enfilaria a l’escenari de Tel Aviv “si es pel bé de l’espectacle”.

miki escollit eurovisio

TVE

Falten quatre mesos pel festival i de moment sembla que tindrem doble ració de catalans. Amb tots els països que falten per triar representant, encara en caurà algun més. I el 2020, Eurovisió al Palau Sant Jordi de Barcelona.