Dimecres passat 7 de juliol Rocío Carrasco es va convertir en la principal protagonista del programa Sálvame. El motiu no va ser cap altre que la seva aparició per informar a l'audiència del seu nou fitxatge i del que farà d'ara endavant en l'espai de les tardes de Telecinco. La filla de Rocío Jurado, segons va revelar, es posarà al capdavant de la secció 'Hable con ella'. Una secció amb la qual es recupera la figura del defensor de l'audiència, que anteriorment han dut a terme persones com María Teresa Campos, Carlos Lozano o Kiko Matamoros.

Encara que Carrasco no només es farà eco de les queixes dels espectadors del programa, sinó també de les queixes dels famosos que no estiguin d'acord amb la informació que s'ofereix d'ells a Sálvame. Una nou repte de Rocío Carrasco davant les càmeres, després de la primera temporada de la seva sèrie documental, que de ben segur farà parlar molt.

Rosada Garric, Telecinco

Rocio Carrasco, Telecinco

Tal com va informar Jorge Javier Vázquez, la mare de Rocío Flores debutarà amb la seva nova secció durant la tarda del dimecres 14 de juliol. Motiu pel qual a poques hores de la seva estrena, molts són els seus amics i companys que han volgut desitjar-li tota la sort del món en aquesta nova etapa professional.

Una d'elles ha estat Carlota Corredera, presentadora de Mediaset, que s'ha unit molt a ella arran d'explicar a la televisió els durs episodis de mal tracte que va patir en mans d'Antonio David Flores. La gallega, en el seu compte d'Instagram, ha compartit el vídeo promocional, de pocs segons de durada, que des de Sálvame han preparat per donar bombo a la secció 'Hable con ella' de la qual ara s'encarregarà Rocío Carrasco. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

"Estimada Rocío, et desitjo tota la sort del món aquesta tarda en l'estrena de 'Hable con ella'", comença dient Corredera, molt emocionada pel fitxatge de la seva amiga per al mateix programa en el qual ella treballa. "Benvinguda, companya. Feliç nova vida, germana", remata la presentadora de Telecinco, amb diversos cors roses i un color morat, fent una clara picada d'ullet a la lluita feminista.

"Sort Rocío, te la mereixes", "Els dimecres sempre seran de Rocío", "Molta sort maca", "Gran Carlota", "M'encanta", "Ho farà genial perquè és fantàstica" o "Molta sort Rocío, a per totes" són alguns dels missatges que els seguidors de Carlota Corredera, més de 464.000, l'hi han fet arribar. La gran pregunta és, veurà la seva filla Rocío Flores el debut de la seva mare a Sálvame? Trucarà la jove al programa per mostrar el seu enuig amb tot el que diuen d'ella? D'aquí a poques hores sortirem de dubtes. Comença el compte enrrere.