Telecinco afronta la crisi més gran de la seva història. La cadena principal de Mediaset ha perdut tot el curs televisiu davant el seu rival directe, Antena 3, després de mantenir el lideratge durant 33 mesos. Cap reality no ha aconseguit acaparar l'atenció del públic, ni tan sols 'Supervivientes', que anota bones dades, però és l'edició menys vista. El grup de comunicació vol dur a terme aquest estiu una neteja a fons de la graella per rentar la imatge. Ja hi ha diversos programes amb una cancel·lació assegurada, com és el cas de 'Ya son las ocho' o 'Viva la vida', fins i tot 'Sálvame' és sobre la taula.

Alguns rostres habituals de Telecinco podrien desaparèixer de la pantalla i no serien els primers. Qui s'ha marxat i sembla que no tornarà, almenys a curt termini, és Carlota Corredera. La seva imatge s'ha vist enterbolida pel seu suport a Rocío Carrasco i la seva vinculació a la famosa 'Operació Deluxe'. Després de les nombroses crítiques dels espectadors en xarxes socials, la cadena ha decidit apartar-la.

Carlota corredissa
Carlota corredera

Carlota Corredera no té cap projecte ni a curt ni llarg termini

Carlota Corredera va comentar en el seu moment que no era una marxa, simplement deixava 'Sálvame' després de dotze anys perquè tenia un projecte entre mans. Ni rastre. Fonts properes a la productora i a la cadena confirmen que no s'està treballant en cap projecte, ni molt menys es compta amb la gallega com a presentadora. Tot una mentida. La presentadora ha enganyat al públic, o pitjor, l'han enganyat a ella.

Carlota Corredera mediaset
Carlota Corredera mediaset

Ni hi haurà un projecte pròxim per a Carlota Corredera ni a llarg termini. La gallega ja no interessa als directius. "Perquè senzillament a Mediaset ja no la volen", segons asseguren a Informalia persones de la cadena. "Feia temps que volien desprendre's d'ella però no sabien com. Per a ells ja estava cremada. Van aprofitar que treien els directors pel cas Deluxe per treure-la a ella també. Però, com podeu veure, ells han tornat i ella continua desapareguda i sense projecte", sentencia la nostra font.

Carlota Corredera té una edat complicada per trobar feina, cada vegada més a prop dels 50, i està preocupada. Passen els mesos i el telèfon no sona. No hi ha ingressos, només despeses. Tant és així que "està atabalada i en crisi perquè no veu gaire clar això de nous formats. Comença a dubtar del seu futur i comença a pensar altres sortides professionals a què acollir-se", expliquen a Informalia. I ens revelen que, pel que sembla, "ha cridat a més d'una porta i no ha rebut les respostes que esperava".