Carlota Corredera és una de les protagonistes dels últims mesos a Telecinco. La cadena principal del grup de comunicació no passa pel seu millor moment. Es troba en una de les crisis més importants de la seva història. Ha perdut davant Antena 3 tot el curs televisiu, de setembre a juny. Cap dels seus programes no destaca com abans, ni tan sols 'Supervivientes'. Era l'única cadena que sobrevivia al baix consum.

Tanmateix, la història que embolica Rocío Carrasco va dividir l'audiència en aquelles persones que li donen suport i en qui creuen que tot és un circ mediàtic. A alguns espectadors no van veure amb bons ulls l'acomiadament d'alguns col·laboradors o presentadors, com és el cas de Paz Padilla. Antonio David Flores els va demandar per acomiadament improcedent i va guanyar la batalla. La gaditana anava a seguir els mateixos passos però Telecinco no ha volgut enfrontar-se a ella als jutjats.

Carlota corredissa
Carlota Corredera

Paolo Vasile ha ordenat acabar amb tots els judicis oberts i ho ha fet a cop de talonari. Ha arribat a un acord amb rostres com Paz Padilla o Rosario Mohedano. El directiu italià ha de netejar com sigui la imatge feta malbé de Telecinco, en part per la famosa operació Deluxe que involucra directament els creadors de La fàbrica de la tele i alguns col·laboradors com Gustavo González, que hauria, suposadament, pagat a un amic policia per obtenir informació de més de 150 famosos, una cosa totalment il·legal.

Paolo Vasile va netejar la imatge de Telecinco eliminant a Carlota Corredera

Per tapar aquest assumpte es va decidir fer una sèrie de canvis en el programa. Tanmateix, tot ha tornat al seu curs menys una cosa. Carlota Corredera segueix totalment desapareguda de la petita pantalla. El mes de març passat es va acomiadar dels espectadors per embarcar-se en nous projectes.

Tanmateix, d'aquests projectes no hi ha absolutament res. Ara mateix no s'està produint cap altre programa pensat per a Carlota Corredera. Està angoixada sense treball esperant que soni el telèfon. El que està clar és que la gallega no tornarà a 'Sálvame'. Es va convertir en la fidel defensora de Rocío Carrasco i va prohibir a tots els seus companys la llibertat d'expressió. Va establir un règim autoritari que donava fins a por. Això no va agradar als espectadors i cada vegada que sortia en pantalla ella, el programa marcava mínim històric.

Carlota Corredera mediaset
Carlota Corredera mediaset

Tal com va detallar Libertaddigital, la seva marxa podria estar vinculada a l''Operació Deluxe', on s'ha vist involucrada la productora de 'Sálvame' per obtenir informació de rostres famosos de forma il·legal.

La Policia Nacional va demanar d'imputar la periodista per difondre "dades reservades obtingudes il·lícitament" sobre el cantant Omar Montes. "S'aprecia l'existència de proves per a la imputació d'un delicte de revelació de secrets a Carlota Corredera per la difusió mediàtica de les dades reservades de caràcter personal il·lícitament obtingudes d'Omar Montes", assegura l'informe policial a què va tenir accés Llibertat Digital.

Fonts de la causa consultades per LD van assegurar que el titular del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Madrid, Marcelino Sexmero, no ha decidit fins ara imputar Carlota Corredera per revelació de secrets.