Telecinco afronta una important crisi i el grup de comunicació està fent els canvis més impensables per ressorgir de les seves cendres. L'aparició de Rocío Carrasco a Telecinco i la famosa 'Operació Deluxe' han enterbolit la imatge del grup de comunicació. Després de l'acomiadament de rostres com Antonio David Flores o Paz Padilla, fa un parell de mesos va ser el torn de Carlota Corredera. Encara que des de la productora asseguren que no és un acomiadament, simplement s'ha decidit apartar-la.

La gallega era una de les fidels defensores de Rocío Carrasco. Tot el que ella digués anava a missa sense queixar-se i això va provocar alguns enfrontaments amb els seus companys, qui posava en dubte alguns dels seus arguments. Carlota Corredera va prohibir la llibertat d'expressió. Quan ella apareixia en pantalla, en plató es creava un clima de crispació. En xarxes socials no cessaven els insults cap a ella. I quan la presentadora agafava les regnes del programa les audiències marcaven mínims.

Carlota corredissa
Carlota Corredera 

Mediaset no vol a Carlota Corredera

Carlota Corredera va defensar la seva marxa amb altres compromisos professionals. Assegurava que necessitava temps per involucrar-se en un projecte fet a la seva mesura, però ara sabem que això no existeix.

Als seus 48 anys Carlota Corredera està sense treball. Ni hi va haver un projecte per a ella ni n'hi haurà, almenys a curt termini. "Perquè senzillament a Mediaset ja no la volen", segons asseguren a Informalia persones de la cadena. "Feia temps que volien desprendre's d'ella però no sabien com. Per a ells ja estava cremada. Van aprofitar que treien els directors pel cas Deluxe per treure-la a ella també. Però, com podeu veure, ells han tornat i ella continua desapareguda i sense projecte", sentencia la font.

Carlota Corredera mediaset
Carlota Corredera mediaset

La gallega està passant un mal moment i és que ara se n'ha adonat que el seu telèfon no sona. Està atabalada i molt preocupada. Tant és així que "està atabalada i en crisi perquè no veu gaire clar això de nous formats. Comença a dubtar del seu futur i comença a pensar altres sortides professionals a què acollir-se", compten a Informalia. I ens revelen que, pel que sembla, "ha cridat a més d'una porta i no ha rebut les respostes que esperava".

Carlota Corredera està fent tot el possible per tornar al treball. Parla amb els seus amics i els mostra idees de programes que ella mateixa ha ideat. No vol ser més temps així.