El programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, està passant una època de molts canvis. El motiu no és cap altre que la mala ratxa d'audiència que arrossega des de fa mesos. I és que Sálvame, vaixell insígnia de Mediaset, que porta tretze anys en antena, ha passat de ser la primera opció dels espectadors a quedar com a segona o tercera. Motiu pel qual des de la productora del programa, La Fábrica de la Tele, de manera urgent, han plantejat una sèrie de canvis per impulsar de nou el programa i veure si d'aquesta manera aconsegueixen cridar l'atenció de l'audiència. Una sèrie de canvis que van començar amb el naixement de la secció Sálvame Lemon Tea, de quatre a cinc de la tarda, presentat per María Patiño i Terelu Campos. Canvis que també afectaran, tal com s'ha sabut aquests últims dies, els actuals directors de l'espai, el català David Valledperas i Alberto Díaz. El lloc que els dos deixen buit passarà a ser ocupat pel director de la productora La Fábrica de la Tele, el també català de Tarragona, Óscar Cornejo.

Carlota Corredera

Carlota Corredera / TELECINCO

Tal com ha informat la productora La Fábrica de la Tele, a través d'un breu comunicat publicat dimecres 23 de març en el seu compte de Twitter a dos quarts de tres del migdia, Carlota Corredera, que va començar a Sálvame com a directora per després, a l'any 2014, fer el salt com a presentadora, deixarà per sempre l'espai de les tardes de Telecinco durant els propers dies. L'última vegada que la gallega es posarà al capdavant de l'espai, dedicat al món de la premsa del cor, serà divendres 25 de març a la tarda. El motiu de la seva marxa, tal com es pot llegir en el comunicat, no és cap altre que per centrar-se "al 100 per 100" en el pròxim projecte que durà a terme dins la mateixa cadena. "Un projecte personal, idea de la presentadora, que barrejarà actualitat amb entreteniment i que dirigirà i presentarà ella mateixa." Un nou programa en el qual Carlota Corredera ha començat a treballar des de ja fa unes setmanes amb l'equip de I+D de la productora de televisió. Adjuntem una foto de Carlota Corredera i el comunicat de la productora anunciant que la gallega es desvincula per sempre de Sálvame.

Carlota Corredera a 'Sálvame', Telecinco

Carlota Corredera / TELECINCO

Un nou repte professional del qual Carlota Corredera, de moment, no s'ha pronunciat a través de les seves xarxes socials, ni en el seu compte de Twitter, ni tampoc en el seu compte d'Instagram. Sí que ho ha fet la presentadora i col·laboradora de la cadena, María Patiño, que s'ha fet ressò del comunicat de La Fábrica de la Tele. Una publicació de María Patiño, en el seu compte de Twitter, on és molt activa, que ha acompanyat amb fins a quatre cors color vermell. Adjuntem la publicació:

Des del compte oficial de Twitter de Mediaset España també s'han pronunciat sobre la marxa de Carlota Corredera de Sálvame. "Et desitgem tot el millor", es pot llegir. Un breu missatge que es remata amb l'emoticona d'un trèvol color verd de quatre fulles i dos cors vermells. Parlem d'això:

Carlota Corredera, David Valldeperas i Alberto Díaz no són els únics que s'han vist afectats pels dràstics canvis del programa Sálvame, per intentar reflotar la seva audiència. Uns canvis que segur donaran molt a parlar i s'aniran coneixent en els propers dies. Belén Esteban és una altra de les afectades pels canvis, segons el portal Yotele, tot i que per bé. I és que la de Paracuellos del Jarama, pel que sembla, tindrà el seu propi programa de televisió. Un espai que s'emetria de set a vuit de la tarda, just abans de Ya son las ocho, i que es donaria un aire al programa d'Antena 3, El diario de Patricia. Un nou projecte professional per a Belén Esteban que des de la productora estarien molt interessats en començar a emetre com més aviat millor. Diuen que els canvis gairebé sempre són per bé. Passarà el mateix en el cas de Sálvame?