Uns comencen les vacances d'estiu i d'altres les acaben. Carlota Corredera, presentadora de Telecinco, acaba d'acabar-les, després de diverses setmanes absent de la petita pantalla, després d'alternar el seu lloc de presentadora a Sálvame amb la primera temporada de la sèrie documental de Rocío Carrasco. Un final de vacances que la gallega ha il·lustrat a Instagram amb una fotografia molt refrescant, que no ha passat desapercebuda per a ningú.

Una captura que la de Telecinco s'ha fet al seu pas per les Illes Balears, destí al qual s'ha traslladat amb alguns dels seus amics i companys de professió, entre ells el director del programa Sálvame, el català David Valldeperas. Molts comentaris i 'm'agrada' són els que s'acumulen a la publicació de Carlota Corredera, qui es prepara per tornar al seu lloc de treball a Mediaset amb les piles completament carregades, perquè Paz Padilla i Jorge Javier Vázquez, amb qui es reparteix la funció de presentar, puguin prendre el seu relleu i gaudir del seu merescut descans estival. Foto de Carlota Corredera abans d'anar-se'n de vacances:

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

"Tinc desenes de fotos al meu rodet de l'últim mes però crec que aquesta és la que millor representa la meva felicitat a l'estiu", comença escrivint la periodista a les seves xarxes socials, fent enveja a tots aquells seguidors seus que encara no han pogut marxar de vacances i desconnectar de la feina durant uns dies. "Sóc de mar, sóc de juliol", afegeix Carlota Corredera. I és que cada any, la de Sálvame s'agafa vacances a finals de juny i principis de juliol. "Avui acaben les meves vacances i només us puc desitjar que tingueu un estiu meravellós als que les comenceu o esteu a punt de donar-vos un bon capbussó", afegeix juntament amb l'emoticona d'un cor blau, fent una picada d'ullet al color del mar.

"I als qui no us les podeu agafar encara, molt ànim", sentencia Carlota Corredera, conscient que les vacances d'estiu és el moment de l'any més desitjat i esperat per tot el món. Una fotografia, de les moltes que s'ha fet, en la que la presentadora lluu molt natural, espontània i relaxada, mentre gaudeix d'un bany al Mediterrani, amb la cabellera despentinada i presumint no només de dentadura nova, sinó també de cos en banyador, deixant clar que no tem les crítiques en relació amb el seu físic. La fotografia a la que fem referència és la següent:

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

"Meravella de somriure i de piles", "Gaudint de la vida", "Quina foto més bonica", "Molt merescudes", "Et trobem a faltar", "Tenim ganes de veure't" o "T'esperem amb els braços oberts" són alguns dels afectuosos missatges que els seus seguidors, més de 464.000, l'hi han fet arribar. I és que molts són els que tenen ganes de veure de nou la gallega posant ordre a Sálvame.

Una publicació, fent-se un refrescant bany a les aigües de Formentera, que es suma a una altra captura en la qual apareix en companyia dels seus amics. Tots ells a la vora del mar, amb els vaixells a la seva esquena, gaudint de la increïble posta de sol en un dels llocs més cars i populars de l'illa, el mític xiringuito en primera línia de platja, Beso Beach. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Perfil d'Instagram de Carlota Corredera

Unes vacances d'estiu, tanmateix, que no han estat com Carlota Corredera s'hauria imaginat. I és que al cap de poc temps de començar-les va haver de fer front a la mort de la seva gran amiga Mila Ximénez. La periodista nascuda a Sevilla va morir el passat 23 de juny a causa del càncer de pulmó, després d'un any de lluita contra la malaltia. Una duríssima clatellada que ha afectat a molts dels seus companys, que tenien una gran estima per ella.

"Mila, et porto per sempre al meu cor, el que es va encongir fa més d'un any quan va arribar la negra ombra. Tu que has viscut diverses vides marxes en la millor, en la que et va convertir en l'estrella televisiva que sempre seràs", va escriure entre d'altres coses Carlota Corredera en el seu compte d'Instagram per donar l'últim adéu a la seva amiga. Un emotiu escrit que va acompanyar d'una foto de les dues al plató de Sálvame, on tantes hores han compartit, en la qual apareixen fent-se un petó en la distància. Petó com els que li farà d'ara en endavant.