Carlos Latre és dels personatges televisius més emblemàtics del panorama nacional, el seu gran ventall d'imitacions fa que tothom es quedi embovat mirant-lo i reconeixent a tots els personatges que imita. Si hi ha algú que sempre dona la seva millor cara és l'humorista. Bé, rectifiquem, podríem dir que el secret del seu bon humor és les mil cares que ens regala. I no estem exagerant, dins d'aquest talent únic, ell és el millor, encara que tampoc tingui massa competència, estem segurs que ningú el destronaria, no hi ha qui l'iguali. Apareixia per primer cop a Crónicas Marcianas i des d'aleshores la resta és història. Un dels convidats clau en molts programes, trobava el seu lloc professional perfecte en el programa que descriu el seu talent Tu Cara Me Suena, podríem dir que de la taula del jurat és el que més criteri té sobre les actuacions, amb el permís d'Àngel Llàcer és clar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Latre (@carloslatre)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Latre (@carloslatre)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Latre (@carloslatre)

El format de GestMusic ja va per l'onzena temporada i encara que l'imitador no hagi prescindit de ni una, també fa carrera damunt dels escenaris. Durant tres anys ha triomfat amb el seu espectacle One Show Man i recentment anunciava un show especial pels seus 25 anys de carrera: Inimitable. Està casat amb Yolanda Marcos i té una filla de disset anys, Candela, ja porta un quart de segle al gremi de la fama, 25 anys que es diuen de pressa, però no passen tan ràpidament. I tots sabem com funciona el món de la fama. Diners, luxes i ambició, el món de la televisió pot crear un projecte exitós del no-res i desmuntar-lo en un minut. Carlos Latre triomfava a TV3 com a personatge imprescindible a Crackovia i Polonia, tot li anava sobre rodes, però en un dels projectes que li anava a prometre més èxit, l'humorista es va veure amb la cartera buida, un fracàs inesperat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Latre (@carloslatre)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Latre (@carloslatre)

Així mateix, ho ha explicat Carlos Latre al pòdcast de Vicky Martín Berrocal, una conversa on l'hem sentit parlar de tots els aspectes íntims, i sembla doncs que el seu camí no ha estat sempre ple de roses. L'actor ha confessat per primer cop totes les inseguretats i pors que patia, diguem que el seu talent no estava del tot especificat, i aparèixer amb divuit anys davant la televisió, fou un cop cruel. "Me ha importado todo, he vivido desquiciado. Piensa que yo empecé Cronicas con dicieocho años. El mundo de la televisión es muy cruel, hay una frase que es terrorífica que es: 'no funciona', entonces dices tú, no funciona que? Por los números, ¿tu valía profesional depende de un número?"  Aquesta fou precisament la frase que el va fer arruïnar econòmicament, concretament dos cops. 

"Me arruiné económicamente dos veces por malas gestiones y decisiones. Cuando acabé Crónicas marcianas fiché por Cuatro y allí me plantean una sitcom con la que avancé todo el dinero por esas tres temporadas, pero al quinto programa la serie estaba fuera, y yo ya había pagado por el vestuario, equipos, todo. Llegué a casa y dije: '¡No tengo ni para pagar la hipoteca'. Estaba en la mierda y sin saber qué hacer"  Molt fort, una experiència del passat que ens ha deixat atònits. Des d'aquell moment l'humorista ha assegurat viure una pressió constant en l'àmbit laboral que no l'ha deixat disfrutar mai del seu èxit. 

Com totes les icones, les estrelles sempre tenen un passat dur, el món de la televisió era cruel, així ho va tastar Carlos Latre. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!