Cada 22 de desembre se celebra una tradició molt espanyola i no és la rifa de Nadal. És el dinar de quatre ultres: Carlos Herrera i tres amics periodistes catalans: Arcadi Espada, famós per odiar persones amb síndrome de Down. Salvador Sostres, famós per escriure articles pedòfils, i Juan Carlos Girauta, famós per fer el ridícul (i entre altres fites quedar-se sense escó fent campanya anticatalana a Toledo). Enguany la foto la llueix Herrera, que és el més ric i deu ser qui paga. El restaurant és a Sevilla:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarde o temprano serás pescado

A post shared by C. Herrera Placeres De España (@carlosherrera2017) on

"Tarde o temprano serás pescado". El restaurant és el Cañabota de Sevilla. Herrera viu allà, Girauta a Toledo i Sostres i Espada a Barcelona. Els animalistes i vegans diran que lluir tant d'animal mort fa lleig, però el repugnant no és el peix. Els comentaris ho deixen clar:

Carlos Herrera Salvador Sostres Juan Carlos Girauta Arcadi Espada @carlosherreracr 

twitter

Els comentaris van des del rellotge pijo d'Espada a la pudor de tancat que fa la taula o com n'està de gros Sostres. El Gordo toca sempre el 22 de desembre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat