Carles Puyol, el gran capità del Barça, està passant unes vacances comme il faut. Quan era damunt la gespa, vestit de curt, el de la Pobla de Segur ho donava tot. I ara que ja no juga a futbol, també es deixa la pell quan té uns dies de vacances. Viu al màxim tot el que fa, també, passar temps lliure amb la seva dona estimada, Vanesa Lorenzo, i amb algun dels seus amics íntims. Aquests dies ha fet les maletes cap a diferents punts del globus, per exemple, cap a Cartagena de Indias, a Colòmbia, on va quedar enamorat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

Ara, però, es troba a Sardenya, on ha estat per exemple, a la preciosa Cala di Volpe. Allà, la parelleta ha somrigut més que mai, perquè amb ells viatgen uns bons amics, un d'ells, algú que durant tota la seva vida ha provocat molts somriures i rialles en els espectadors, algú amb una bonhomia i gràcia que se la trepitja. Parlem de Carles Sans, una de les tres potes d'El Tricicle, que d'un temps ençà, s'han fet inseparables amb el seu homònim:

cala di volpe
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i uns amics a la Cala di Volpe / @vanesalorenzo_
puyol i sans ig
Carles Puyol i Carles Sans, inseparables amics / @carles5puyol
puyol i sans 2 ig
Carles Puyol, Xavi Hernández i Carles Sans / @carles5puyol
puyol i sans 3 ig
Carles Puyol i Carles Sans, inseparables amics / @carlessanstricicle

Els dos Carles s'han tornat inseparables, i junts se'ls pot veure a tot arreu: al teatre on l'actor va fer una obra hilarant al Borràs, Per fi sol, que va anar a veure l'exjugador del Barça, ara a Sardenya de vacances, però també, a la muntanya, on Carles Sans va regalar fa unes setmanes un vídeo sensacional al costat de Vanesa Lorenzo, una coreografia divertidíssima on sortien caminant tots dos de manera molt peculiar:

Aquest dimarts, però, és un dia molt especial. Un dia marcat en vermell al calendari del Carles, perquè aquest dimarts 5 de juliol, el bo d'en Carles està d'aniversari, bufa 67 espelmes. I qui és el dia del seu aniversari, per fer que sigui inoblidable? Efectivament, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo. Els dos amics han publicat una imatge impagable, on el del Barça el felicita, colze amb colze, confidents, divertits i com si fossin els Blues Brothers de gira estiuenca: "Per molts anys amic. Qué importante es tener gente al lado que te suma. T’estimo", li ha dit Puyol a Sans. I aquest, agraït, li ha tornat la floreta: "Gràcies amic!! Que per molts anys junts disfrutant de la vida. Amics per sempre".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

Ens sumem a les felicitacions al bo d'en Carles. I amb amics com en Puyol i la Vanesa Lorenzo, a en Carles Sans no li calen més regals.