Quan dos mites, dues de les persones més estimades de Catalunya, dos culers de socarrel, dos homònims, es coneixen, es cauen bé, es fan íntims, els seus seguidors només podem fer que felicitar-nos. Perquè això significarà que, si són amics de les xarxes socials, com és el cas, proporcionaran grans moments als seus seguidors. Carles Puyol, el gran capità, el baluard de la defensa blaugrana del Pep-Team, l'home que ens emocionava deixant-se la pell damunt la gespa, defensant a cap i espasa el seu club i aixecant orgullós un trofeu rera un altre. I un altre Carles, Carles Sans, una de les tres potes d'El Tricicle, un dels actors que més ha passejat per tot el món el seu talent i la seva vis còmica, algú que només de mirar-lo, ja se't dibuixa un somriure a la cara. Tots dos són amics, gairebé germans, s'estimen i fan moltes coses junts, al costat de les seves parelles. I ara n'hem tornat a tenir una nova mostra.

lorenzo puyol sans dona2
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i Maria Antònia Rodríguez / Instagram
lorenzo puyol sans dona
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i Maria Antònia Rodríguez / Instagram

El gran capità blaugrana i l'estimat actor català, acompanyats de les seves respectives parelles, Vanesa Lorenzo i Maria Antònia Rodríguez, no paren de fer coses junts, anar de vacances o fer escapadetes arreu del territori. A la platja hi van sovint, des de fa anys, però ara, on s'han escapat ha estat a un indret idíl·lic, el refugi de Sorteny a Ordino, Andorra. Allà, tots quatre, les dues parelles, han tornat a demostrar que estan fets els uns pels altres i que la seva és una amistat per tota la vida. Passejades per la muntanya, xerrades interminables al voltant d'una taula, dinars, sopars i sobretot, moltes confidències, molts riures i molt bon humor.

vanesalorenzo  284788344 543511527519045 2299116688341395184 n
Carles Puyol i Carles Sans / @vanesalorenzo
puyol sans lorenzo
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i Maria Antònia Rodríguez / Instagram
lorenzo
Vanesa Lorenzo / Instagram
vanesalorenzo  284980132 1661291334241197 6879896689433043933 n
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i Maria Antònia Rodríguez / Instagram
lorenzo puyol sans dona3
Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Carles Sans i Maria Antònia Rodríguez / Instagram
lorenzo puyol sans dona4
Carles Puyol i Carles Sans / Instagram

La mateixa model i empresària, emocionada, publicava aquestes fotografies deixant clar que la de Sans i Rodríguez ha estat una d'aquelles "Visitas que te alegran el alma. #AmicsPerSempre" i feia una cridanera advertència: "P:D. No os perdáis el último vídeo"... I té tota la raó del món. Un vídeo imperdible, imprevisible, on Lorenzo deixa anar tota la seva vis còmica, que quan està al costat d'algú com Carles Sans, augmenta. La Vanesa i el Carles, com si estiguessin fent un número d'El Tricicle damunt l'escenari, comencen a caminar per la muntanya fent uns moviments sensacionals, hilarants, davant Puyol i la dona de Sans, que no sabem com aguanten el riure. Meravellosos tots dos, demanem des d'En Blau que Carles Sans algun dia convidi la Vanesa a fer algun número damunt l'escenari.

 

Rebuscant entre les xarxes de cadascun d'ells, veiem que no és la primera vegada que aquesta parella artística provoca rialles amb els seus gestos i les seves coreografies. Temps enrera, mirin quina sincronització tenien tots dos, els moviments de la Vanesa i les cares del Carles:

L'any 2016, la mateixa Vanesa Lorenzo, al seu blog, explicava com d'afortunats se sentien ella i el seu xicot: "Qué afortunada me siento cuando hace tres años Ibiza nos regaló a mi chico y a mi esta nueva amistad 'en pareja'”. Ella mateixa revela com va néixer aquesta amistat amb l'actor i la seva dona. I la veritat és que és ben curiós: "Todo empezó con una situación un tanto “kafkiana”… La carne ecológica y el buen hábito de compra sana son los causantes, ya que si en esa pequeña tienda de Ibiza no se hubieran equivocado en darle nuestra carne al otro Carles (mi chico también se llama Carles), quizá nunca hubiéramos tenido ese divertido primer encuentro en el que vimos a un hombre confundido devolviendo al supermercado un enorme pedido que aseguraba, por todos los medios, que no era suyo. En ese instante entrábamos mi Carles y yo y pudimos aclarar entre risas el pequeño malentendido". Una comanda de carn, la flama que va començar la seva amistat. I ara, mirin, ballant de manera impagable per la muntanya. La vida, de vegades, pot ser sorprenent i meravellosa.