Els pitjors presagis s'han complert i la Cadena SER té una important baixa pel coronavirus: el locutor català Carles Francino, presentador del veterà magazín 'La Ventana', ha donat positiu en covid. Ho ha explicat el seu substitut, Roberto Sánchez, que s'ha fet càrrec definitivament del programa degut a la baixa del conductor titular, que portava dos dies fora de la ràdio aïllat de forma preventiva per un contacte estret amb un contagiat del seu entorn proper. Sánchez ho explicava als oients en arrencar l'emissió d'aquest divendres 26 de març, reconeixent que l'equip està en quadre: "estamos a duras penas un 20%".

Sortosament, l'estat de Francino no és preocupant, tot i que haurà d'estar vigilat per evitar complicacions. Està patint el procés habitual dels malalts de coronavirus: "algo de tos, cansancio y fiebre". Les proves van confirmar que és portador del maleït virus. Un dels seus col·laboradors, i que també es troba en aïllament preventiu, el periodista Isaías Lafuente, li enviava aquest missatge: "esperemos que se recupere. Toquemos madera". Els missatges d'ànim s'escampen per la xarxa, fins i tot el del seu rival directe a Onda Cero: el programa 'Julia en la Onda' (amb una Julia que lluita contra el càncer) se solidaritza amb Francino:  "tenemos pesadillas con eso. ¡Que no falte la épica pandémica! Muchos ánimos a todos y a recuperarse pronto"

Carles Francino plora recordant Michael Robinson Informe Robinson Movistar+

Carles Francino / Movistar+

tuit onda cero Francino coronavirus

tuit Onda Cero sobre Carles Francino positiu en coronavirus

julia otero mobil GTRES

Julia Otero / GTRES

tuit apoyo Carles Francino coronavirus

tuit apoyo Carles Francino 2 coronavirus

tuit apoyo Carles Francino 3 coronavirus

Tots a tocar fusta, doncs, amb l'esperança que el barceloní i ex de TV3 passi aquest tràngol sense gaire complicacions. Ànims.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat