Aquest divendres va acabar La Marató de 2020. El programa més complicat i celebrat de TV3 dura mesos i acaba quan es tanca el recapte. Enguany, contra la Covid, 14 milions d'euros. Una brutalitat sortint de les eixutes butxaques dels donants. Aquest és el gra de sorra dels espectadors de la cadena pública. El programa especial amb els quatre presentadors va fer una gran audiència: 13,4%, més espectadors que l'estrena de l'Eurocopa a Telecinco, que va fer un 11,5%. 

MARCADOR OK

Eloi Vila a La Marató, TV3

carles francino TV3

Carles Francino TV3

Un moment especial que no va recollir el programa de desembre: Carles Francino ha passat la Covid, ingressat greu. El locutor català líder a la SER ha vist la mort de prop. Laura Rosel li pregunta en un terrat de Madrid: "No vas tenir por mentre eres a l'hospital?". Francino: "Vaig tenir molta pena perquè pensava el que podia passar si jo em moria. Pensava en els meus fills, en la meva dona, en la meva família de Tarragona que fa 9 mesos que no veig. Vaig estar greu. El meu sogre és oncòleg i li va dir a la meva dona al cap d'uns dies 'Oye, ¿Carles ya sabe que ha estado a punto de palmar?' I no vaig tenir mai aquesta sensació". Vídeo:

El periodista de La ventana, ex líder d'opinió al Telenotícies de TV3 i ara tertulià d'Ustrell, ha passat més pena que por. Sobretot per la seva dona Gema i els seus tres fills: Carles de 40 anysIván que en té 10 i Lucía de 8:

carles francino i la seva dona Gema GTRES

carles francino fills IG

Els Francino en dues fotos familiars, GTRES/Instagram

Aquest és un nou format de La Marató: recordar qui ha emmalaltit en el temps que hi ha entre el programa del desembre i el final de la recaptació el juny. Francino se n'ha sortit. Un gran.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat