Carles Costa conserva la joia de la corona de TV3. El periodista que fa el TN vespre els festius intersetmanals va mantenir l'informatiu com el més vist de totes les TV a qualsevol hora: un esplèndid 18,6% i 450 mil espectadors. Costa va protagonitzar també un altre programa líder: Està passant va fer un 17,3% amb el debut del presentador del TN vespre a pantalla partida amb Toni Soler en el lloc de Cruanyes. Per un cop, va estar més picant el presentador d'informatius que Toni Soler:

soler costa tv3

TV3 (Clica la foto per veure el moment, minut 25)

I el Toni Cruanyes on és? Costa explica "És festiu a Barcelona i el Toni té dret a descansar un dia". Toni Soler engega la metxa abans del piromusical: "Si vols seguir tu cada dia, ens va bé. Som promiscus". I Costa no es queda curt en el gag sexy: "Doncs perfecte, un altre dia seguim a pel trio". Elisenda Carod fa la tieta: "El trio? Com? Això no ho havia dit mai el Cruanyes". I Soler remata "Ens estem ficant en un jardí". Carod no entén res, el trio no és amb ella sinó amb Cruanyes. I faltava Marc Giró. El programa va tenir un altre gag memorable sobre les entrades de la Guàrdia Civil i va debutar el company d'en Jair: Peyu.

peyu tv3

TV3

Bona audiència de Costa a la nit per partida doble en un dia rar on el més vist és un Piromusical que a la TV és una part ínfima del que és a la realitat. Els catalans, en Peyu ho sap bé, són estranys.