Probablement Gerard Piqué i Shakira no es tornin a veure massa més, com a mínim, a curt termini. Quan la cosa s'hagi refredat del tot, i amb el pas del temps, l'exjugador del Barça i la cantant colombiana probablement puguin veure's més sovint per alguna qüestió dels dos fills que tenen en comú, però el retrobament d'aquest dijous als jutjats de Barcelona sigui probablement un dels darrers fins que passi molt de temps. L'exparella van acudir per separat a la seva cita amb els advocats per ratificar l'acord de separació davant el jutjat de lo civil. Ella, de negre i amb ulleres de sol, ell, amb gorra i cara seriosa, sense creuar-se davant les càmeres i veient-se només en la intimitat del Jutjat de Primera Instància i Família número 18 de la capital catalana, on han signat les clàusules que havien pactat anteriorment per la seva separació.

Gerard Piqué en los Juzgados   GTRES
Gerard Piqué GTRES
Shakira y Tonino   GTRES
Shakira GTRES

A partir d'ara, ella farà les maletes més d'hora que tard, i després d'acomiadar-se de les onades i del surf a Cantàbria, on se la va veure amb el seu instructor, marxarà amb Milan i Sasha cap a Miami per emprendre la seva nova vida, mentre ell continuarà a Barcelona, anant i venint de veure els seus fills, i continuant amb la seva nova relació de parella al costat de Clara Chía. Una Clara Chía amb qui costa trobar fotos d'ells dos junts, tot i que la seva imatge sigui de les més buscades pels paparazzi. Aquest digital, tal i com vam informar, sap que Kosmos té les oficines al carrer Beethoven amb Bori i Fontestà però no hi ha ni reporters gràfics a l'hora d'entrada de les empreses, a les 9 del matí, perquè segons sembla, el rumor dels empleats és que teletreballa per allunyar-se del focus.

D'imatges de la parella de Piqué n'hi ha poques, i les darreres, moltes són amb ulleres de sol perquè un grup de tuitaires fans de Shakira i molt hostils amb la catalana han revelat que té un ull dropo, és guenya, una pupil·la mira de biaix. L'animadversió cap a ella, per part dels fans de la cantant colombiana, ha fet que els seguidors llatinoamericans de Shakira la coneguin amb un ofensiu malnom, 'Cucarachía', un joc de paraules amb escarabat, "cucaracha", i Clara Chía. Però sembla que la Clara no és només a la diana dels seguidors colombians de l'exparella de Piqué, sinó que més a prop també la veuen amb una mirada no massa favorable. Ara, només un dia després de la visita de Piqué i Shakira als jutjats, corre com la pólvora a xarxes una imatge d'ella molt faltona, una caricatura que s'està fent viral, un dibuix de mal gust que alguns mitjans, com OKDiario, revela que "habría sido creado por los trabajadores de Kosmos, empresa de la que es socio Piqué y en la que está trabajando su nuevo amor". Un dibuix on s'han exagerat els trets de Chía i on es pot llegir: “Se busca. Recompensa. Empleada en Kosmos. Está loca”, com si fessin referència a la poca presència física a l'empresa, que algun company no s'hauria pres massa bé.

“Me cuentan que ya ni siquiera va a trabajar a la sede de Kosmos, si no que teletrabaja desde casa, no se encuentra con fuerza”, ha dit el paparazzi Jordi Martín, a banda d'assegurar que la jove està “destrozada”, i que la relació amb els companys de feina "es cuanto menos cordial, motivo que habría llevado a Gerard Piqué a organizar una cena con ellos para dejar a un lado las rencillas".