Damunt d'un dels seus pits hi duu un tatoo que posa Todo bajo el cielo. Però Tatiana Delgado ben bé podria haver-s'hi posat Todo me lo he operado. L'any 2011 ha perdut és qualsevol rastre físic d'una de les seves concursants més recordades, Tatiana Delgado. Aquella edició la va guanyar Rosa Benito, i tant la flamant guanyadora, com la resta, van patir un substancial canvi físic, aprimant-se molt, fruit de les penúries a l'hora de trobar aliments.

supervivientes rosa benito

Rosa Benito, 'Supervivientes 2011' (Telecinco)

Delgado va quedar darrere de les dues finalistes, tercera. Llavors tenia 26 anys i va entrar a concursar al famós reality en condició d'stripper i actriu. Un cop en una protesi d'un pit en caure de l'helicòpter va fer que l'evacuessin. Però després es va reincorporar fins arribar al tercer lloc. Com la guanyadora, ella també va patir canvis físics. Però res comparat amb el que s'ha fet deu anys després. Així era la participant l'any 2011, quan va conviure davant les càmeres en una illa del Carib:

supervivientes tatiana delgado2

Tatiana Delgado, 'Supervivientes' (Telecinco)

supervivientes tatiana delgado

Tatiana Delgado, 'Supervivientes' (Telecinco)

"He tenido muchos problemas con el pecho y me da miedo, ya me han operado siete veces y me da miedo que se me desplace otra vez", confessava aleshores la concursant. Avui aquella xifra de 7 operacions està totalment desfasada. Però tal i com destaca el portal Jaleos, per molta por que tingués, ha continuat visitant els quiròfans fins aconseguir una impactant transformació física a cop de bisturí. Retocs, operacions a tota la cara i el cos que li han canviat l'aspecte que li recordàvem. De fet, està tan irreconeixible que sembla una altra. Potser si volgués, podria tornar a concursar i ningú se n'adonaria que ja va estar anteriorment a Supervivientes. Així és ara Tatiana Delgado:

I ara, tot i que sembli impossible, anuncia un nou canvi en el seu look: s'ha posat els cabells de color rosa"Me he hecho el pelo yo sola. Me he puesto extensiones. Me ha quedado bastante guay porque tenía un pelo que daba pena. Me he teñido yo porque lo tenía castaño oscuro y me lo he puesto rojo".

És clar! Ara ho entenem! Eren els cabells. Per això no la reconeixíem... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat