El coronavirus no és només cosa de gent gran. Els joves també s'infecten del virus i cal conscienciar-se. El millor és que les estrelles juvenils, de la música, el cinema o la TV, expliquin la seva relació amb la malaltia i així ho ha fet una valenta Vega. La cantant cordovesa de 41 anys va sorgir de la segona edició d'Operación triunfo. La que va guanyar Ainhoa i va enviar la catalana Beth Rodergas a Eurovisió. Vega ja no és com la recordem, ha patit coronavirus i explica la seva dura experiència.

VEGA A OT:

vega Operacion triunfo GTRES

Vega quan concursava a OT a l'any 2002, GTRES

VEGA EN LA CARRERA EN SOLITARI:

Vega de OT GTRES

Vega d'adulta , GTRES

VEGA DESPRÉS DE PASSAR LA COVID:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vega (@vegaoficial)

La cordovesa Vega ha volgut mostrar-se com és ara després de molts dies sense penjar un selfi i s'explica i molt bé: "Hace un mes me diagnosticaron una alopecia, secuela de covid. La estoy tratando a ver si hay suerte. Mi espalda esta dolorida, todos los días, a partir de la media tarde me cuesta aguantar el tipo, a veces falta el aire y las migrañas se suceden danzando despreocupadas. De ahí la vanidad de una foto con pelo mientras dure. No me asusta, ya me vi rapada al cero por voluntad. Sea como fuere mi cabeza seguirá igual de redonda". 

vega rapada Arxiu

Vega rapada l'any 2012, Arxiu

Vega es va rapar l'any 2012 per una gira i ara el seu cabell perd força per la COVID. Una foto i un text necessaris per conscienciar. Els joves no són invencibles. Cal protegir-se. Gràcies, Vega.