Vicent Sanchis acaba el mandat com a director de TV3. Va entrar a la cadena la primavera de 2017 i ha mantingut el lideratge durant els 5 anys que ha governat la casa. El Parlament inicia els tràmits per nomenar els nous càrrecs de la CCMA que obriran un concurs de mèrits per triar el nou cap de la tele. 

I a concursos com aquests es "convida" a presentar-s'hi a determinats noms. Els passadissos de la casa són un pou de rumors i un dels col·laboradors de TV3 de tot el mandat Sanchis, Quico Sallés, tertulià del FAQS durant les cinc temporades, publica els noms que li filtren dels candidats a director de TV3.

Vicent Sanchis TV3

Vicent Sanchis al FAQS, TV3

Sense citar el nom més escoltat, el de la directora de l'Ara, Esther Vera, ara sorgeixen els noms de professionals de dins de TV3 amb més coneixements, experiència televisiva i més ben rebuts dins la casa. I són molt coneguts, sorprenents, però realistes.

Segona publica Sallés a El Món, sonen per dirigir la casa tres membres de l'actual equip directiu: Clara Cabezas, que és cap de Programació i Imatge (i esposa del periodista d'Antena 3 Manel Fuentes), Sigfrid Gras, que és adjunt a  la direcció de Continguts i Programes, i David Bassa, cap d'Informatius. El quart candidat és el nom sorpresa per dirigir TV3: Toni Cruanyes.

Presentación temporada 21-22 TV3, Vicent Sanchís - Montse Giralt

Presentación temporada 21-22 TV3, Toni Cruanyes - Montse Giralt

Surt Sanchis i entra Cruanyes, TV3

Cruanyes és un bon candidat: el periodista més seguit de Catalunya, dirigeix i presenta l'Informatiu més vist de totes les cadenes, el TN vespre, des de fa gairebé 10 anys, des de l'octubre de 2013. Sempre líder i amb cap escàndol durant tot aquest temps. Coneix la casa com ningú i no té enemics. Si va al concurs té números per guanyar-lo

La travessa per dirigir Catalunya Ràdio també inclou noms famosos. Ara que plega Saül Gordillo, al concurs sona que s'hi presentaran professionals de la casa com Francesc Cano, cap d’informatius de Catalunya Ràdio, Agustí Esteve,  directiu d'El Terrat i per tant jefe de qui firma la notícia Quico Sallés, Kilian Sebrià, director del Catalunya nit de deu a onze de la nit a l'emissora i Sílvia Còppulo, que ja va ser candidata a consellera de la nova CCMA i ara fa el programa El divan a l'emissora.

agusti esteve tv3

Agustí Esteve, TV3

Comencen les travesses i cadascú té el seu favorit. El concurs per trobar nou director podria ser un programa de TV3, com Batalla monumental o un GH VIP. Arrasaria d'audiència. I que guanyi el millor.