Notícia d'impacte a Hollywood: l'actriu Cameron Diaz ha tornat a ser mare. Ningú s'ho esperava, evidentment. Per l'edat, 51 anys, i sobretot per l'absència d'evidències d'embaràs en el seu físic. I és que sembla que la Cameron ha tornat a recórrer a la gestació subrogada per donar un germà a la Raddix, la nena que va arribar a casa seva i del seu marit, el cantant Benji Madden, a les acaballes de 2019. La sorpresa és notable, més tenint en compte que semblava que Diaz reprenia la seva carrera artística d'èxit, narcotitzada des de fa una dècada arran de la seva relació amb el Benji. Recentment ha treballat a les ordres de Jamie Foxx per a una producció de Netflix, 'Back in action'. Tanmateix, sembla que fer de mare omple molt més les seves expectatives vitals. I patapam, ha posat fil a l'agulla gràcies a un mètode polèmic, però legal als EUA.

La Cameron ha esbombat la bona nova a través de les xarxes socials, també la del seu marit i pare: "Estem agraïts i emocionats d'anunciar el naixement del nostre fill. És meravellós i tots estem molt feliços per la seva arribada", escriuen, acompanyant el text amb un dibuix amb la inscripció "m'ho va dir un ocellet". Quin ocellet? Doncs precisament el nadó, al que han posat nom d'au. Facin les seves apostes: no l'encertaran. 

L'escollit és en Cardinal, en honor a una au petita i molt comuna als boscos d'Amèrica del Nord, el cardenal vermell. Es compleix una altra tradició a can Diaz-Madden, la de triar noms peculiars. Potser no tant com el de la germana Raddix, una conjunció entre el terme "rad", que vol dir cool, ben parit en anglès, i "radix", arrel en llatí. Aquí es van passar el joc, competint amb les extravagàncies de Kanye West i Kim Kardashian. Un nom poc comú per a un nen que volen que creixi passant desapercebut; no sembla la millor idea. En tot cas, n'adverteixen: "Per a la seguretat dels nens i la seva privacitat, no publicarem cap imatge. Però n'és preciós". Comença la caça de la foto per part dels paparazzi.

Cardenal rojo Wikipedia,  Stephen Wolfe
El cardenal vermell / Wikipedia, Stephen Wolfe

La tindrem, no hi ha cap mena de dubte. Amb la germana Raddix ja va passar el mateix. No reproduirem les imatges disponibles, però amb una cerca superficial a les diferents plataformes d'Internet, les trobes a l'instant. Amagar un embaràs que no n'existeix no és complicat; fer el mateix amb una criatura real, no. Menys encara si ets Cameron Diaz, una de les actrius més famoses, és ben pagades i esquerpes de les darreres dècades. Potser tant de zel és contraproduent. I no fa més que alimentar el morbo. Sigui com sigui, benvinguda sigui la criatura. I sort amb la faràndula.

Cameron Diaz y Benji Madden coche GTRES
Cameron Diaz i Benji Madden, esquerps / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!