Ana Obregón ens deixava a tots atònits protagonitzant la portada de Lecturas sortint de la clínica amb un nadó en braços. Arribava Ana Sandra Lecquio 'Anita' pels seus seguidors, la filla per gestió subrogada que la convertia en àvia de per vida. Començava un xou que encara ara no té final, la model canalitzava el seu dol buidant el moneder i convertint en realitat els últims drets del seu fill, o això diu ella. Fou des d'aquell moment que la vida de la socialité es va tergiversar en una realitat on tot girava al voltant de la seva tragèdia i l'absència del seu fill. Ara bé, de cop i volta van començar a sortir els draps bruts de la model: mentides sobre els diners de la Fundació del seu fill, i una guerra interna amb Alessandro Lecquio que cada vegada la deixaven en més mal lloc.

A propòsit d'això, Ana Obregón ha reaparegut com a personatge televisiu per acabar d'explicar les seves vivències i aclarir tot el drama que envolta la seva neta, el suposat testament del seu fill i la seva relació actual amb Alessandro Lecquio. Una reaparició que no convenç al públic, i ni molt menys als companys d'ofici. Entre la llista de presentadors i veterans que coneixen a la model, l'estrella actual de Telecinco amb Supervivientes ha posat damunt la taula la seva opinió sense pèls a la llengua. Jorge Javier Vázquez ho té clar, Ana Obregón ja no interessa, el seu temps ja ha passat. Així es titula l'entrada del seu blog setmanal, una bufetada en tota regla a la seva aparició televisiva, la qual considera que és una completa necessitat d'autoestima que forma part de la seva farsa sobre el dol del seu fill. Atents, perquè en les seves paraules n'hi ha per sucar-hi pa. No ha fet curt amb res. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telecinco.es (@telecincoes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by De viernes (@deviernestv)

Durant l'entrevista a ¡De Viernes!, Ana Obregón reapareixia per aclarir tots els dubtes que envoltaven els últims drets del seu fill, una versió que fins ara no havíem escoltat. "El viernes contó pasajes dramáticos de su vida. Pero están tan manoseados, tan tergiversados, tan manipulados, que en ningún momento consiguió transmitir emoción alguna. Se notaba que hacía verdaderos esfuerzos por llorar, pero las lágrimas no aparecían porque ya no sabían si lo que Ana estaba contando era churro, mediamanga o mangotero. Y eso que en un momento de la entrevista tuvo el santo papo de decir: “Me voy a poner a llorar otra vez”. Y era para decirle: “No, querida, es que todavía no has llorado ninguna”  escrivia el presentador, però, entre totes aquestes suposades llàgrimes, els col·laboradors li recordaven que estava explicant una versió desconeguda, la qual mai havia destapat

La model assegurava amb contundència que en la primera versió que dona, en parlar sobre l'existència d'un testament o no, la mort d'Aless era massa recent i les seves paraules estaven massa condicionades pel dolor recent. "Conozco bien a Ana cuando se pone a la defensiva. Habla, habla y habla sin parar. Se refugia en lugares comunes, en tópicos rancios, en dolores ancestrales y en una mosca que pasaba por allí para aturrullar a los colaboradores, ir haciendo que corra el tiempo para, al final, largarse a casa con el talón en el bolso y planear su vuelta a otro plató para endosarnos un nuevo rollo. Que no será siempre el mismo, porque intentará retorcer la realidad para que ella sea la principal beneficiada." Uy Jorge Javier acaba de ficar la cirereta del pastís a la poca credibilitat d'Ana Obregón. 

Per si encara teníem algun dubte, les paraules del presentador ens ho han deixat més que clar, la credibilitat d'Ana Obregón penja d'un fil, la seva realitat no és com ens la planteja. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!