Gonzalo Boye acostuma a ser de les persones que diu més amb menys. Normalment li cal una simple pregunta per ensorrar segons quins polítics que es creuen per damunt del bé i del mal.

Gonzalo Boye ACN

ACN

Gent que està acostumada a anar per la vida amb una capa d'impunitat, però que sovint se la foten de lloros a la que algú els hi veu el llautó. Si dilluns l'advocat li pintava la cara a Albert Rivera després de viure per la patilla dos anys en un piset de 300 metres quadrats pagats per un amigui empresari, ara Boye ha tornat a estar sembrat amb un parell de preguntes.

villacis

ETB

A Begoña Villacís, escrivint dues senzilles paraules. No li han calgut més. La política taronja ha fet un paperot considerable en agafar unes tisores i tallar una cinta en senyal d'inauguració de les terrasses de Madrid després de dos mesos tancades. I Boye al·lucina:

I encara més amb el tema dels pisos i dels polítics de Cs i PP. Això sembla jauja. Aquí el más tonto hace relojes. O viu en pisos sense afluixar la butxaca. O afluixant molt menys del que toca. Rivera, Ayuso i ara el cap de la Secretaria de la presidenta dels madrilenys, Álvaro Sanz. Segons sembla, va estar en un aparthotel de Madrid tancat al públic. Un establiment turístic cedit per allotjar personal sanitari de forma exclusiva i gestionat des de Sanitat, el Slow Suites Chueca. Justificació? "El jefe de Gabinete [Miguel Ángel Rodríguez] ordenó el confinamiento de Álvaro en ese hotel porque era obligatoria su presencia en el despacho de la Puerta del Sol al mismo tiempo que proteger a sus padres octogenarios, que viven con él en un apartamento pequeño", escriu Infolibre. I Boye, novament pertinent:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat