El judici de la presumpta violació de ‘La Manada’ a una jove de 18 anys és a l’ordre del dia. Sandra Sabatés va pronunciar un discurs fa escassos dies a El Intermedio (La Sexta) on carregava contra alguns mitjans que criminalitzaven la noia pel fet de fer una “vida normal”. En aquesta ocasió ha estat Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop, qui ha alçat la veu contra els cinc acusats.

El col·laborador d’Andreu Buenafuente a Late Motiv ha explicat en l’última emissió del programa una de les experiències més dures de la seva vida per denunciar el cas de ‘La Manada’. Tot i començar el relat amb pinzellades humorístiques, Bob Pop ha acabat explicant com el van violar fa 25 anys al parc d’El Retiro de Madrid: “Em van deixar allà tirat i vaig haver de buscar ajuda”.

“Quan creus que algú et matarà i segueixes viu, està de puta mare”, ha declarat el col·laborador, que ha defensat que les víctimes intentin tornar a la normalitat quan abans millor: “Ho vaig passar molt malament. Va ser una merda i vaig vomitar. Em va fer tot molt fàstic i vaig plorar. Però el dia següent i els següents dies, reia i sortia amb amics. Feia coses, perquè a més del dolor hi havia un subidón”.

Una reflexió que acabava carregant contra aquelles persones que es permeten jutjar com s’ha de sentir una víctima: “Els següents dies, clar que estàs fet un fàstic, perquè és una putada, però també has de riure, sortir i fer coses, perquè el més fabulós de tot és que has sobreviscut”, ha sentenciat.

Buenafuente no va poder afegir res més al emocionant testimoni del seu company, que es va guanyar una sonora ovació del públic i ha estat un dels temes més compartits a les xarxes socials en les darreres hores.