Una de les grans decepcions vitals de la difunta María Teresa Campos va ser la seva relació amorosa amb l'humorista Edmundo 'Bigote' Arrocet. La presentadora havia patit abans episodis foscos i dolorosos, però el desenllaç d'aquell idil·li tardà i inesperat (tenia 72 anys, per 63 del nascut a Buenos Aires), la va ensorrar. Van començar el 2014, ara fa una dècada, i van estar junts sis més fins al famós whatsapp de ruptura. Com dos adolescents. La humiliació a la Campos va ser brutal, la va fer molt de mal. També a les filles, que l'odien. El de 'piticlín-piticlín' sempre ha negat aquest passatge, però manté una guerra oberta amb les hereves de la traspassada.

La separació, l'escàndol i el xivarri posterior van marcar un punt d'inflexió: a partir d'allà, la carrera professional de la de Tànger va anar cap avall i els problemes de salut es van multiplicant inexorablement. El deteriorament cognitiu que va patir durant els darrers mesos li va estalviar, segurament, el record amarg del seu ex, qui no va abandonar la televisió ni el xafardeig de la premsa del cor. Tampoc l'intercanvi de cops. Quan la Campos expel·lia el seu últim alè, el passat mes de setembre, un programa de televisió es posava en contacte amb ell i les seves paraules no podien ser més desafortunades: "Llevo mucho tiempo fuera, como seis meses, así que no estaba al tanto de que estaba mal. No le pediría perdón. La que me tenía que haber pedido perdón es ella a mí". El gest ho diu tot.

Bigote Arrocet Maria Teresa Campos i Gustavo / GTRES
Bigote Arrocet i María Teresa Campos  / GTRES

Aquest període d'estar "fuera" (tot i que l'hem vist sovint per Madrid) ara cobra tot el sentit. Pel que sembla, l'Edmundo ha trobat moltes coses a Londres. Un escenari mediàtic discret i una nova oportunitat, l'enèsima, per a l'amor. Sembla ser, gràcies a l'exclusiva de la revista 'Diez Minutos', que té xicota. Que està molt enamorat, feliç, amb les hormones a tope. Ella és una jove molt jove. Té 46 anys menys, gairebé mig segle: 28. S'ha passat el joc, sí. No podem parlar d'escàndol, però sí que resulta cridaner. I una ganivetada per les Campos, la Terelu i la recentment anunciada com a supervivent Carmen Borrego. 

Terelu Campos y Carmen Borrego tanatorio EFE
Terelu Campos i Carmen Borrego al tanatori per la seva mare / GTRES

Qui és la joveneta sorprenent que ocupa el cor de l'humorista Bigote? Marta, d'origen polonès i de nacionalitat britànica, "alta responsable del sector de la energía", diu la revista. Sembla ensucrada la cosa, però escolta, enhorabona. "Se conocieron hace un año en la capital británica y salen desde hace ocho meses", n'afegeixen. Veurem com acaba tot això. No apostaríem gaire. En Bigote no sembla gaire de fiar. El seu currículum el delata. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!