La relació que mantenen els concursants que han participat en el programa Operación Triunf desperta moltíssim interès entre el gran públic. Les coses com són. Molts són els que volen saber amb qui es porten els uns i amb qui es porten els altres. O si directament no se suporten o no hi ha relació entre ells. Un dubte que la cantant catalana Beth Rodergas, que va participar en la segona edició del format a Televisió Espanyola, ara ha revelat a través del seu compte d'Instagram.

Una qüestió, en relació amb els seus companys de programa, de la qual parla mesos després de dir el maig del 2021 que va abandonar el grup de whatsapp que tenia amb tots els seus companys per motius polítics. Beth està a favor de l'independentisme i alguns dels seus companys, no va dir noms, es dedicaven a enviar bromes relacionades amb la situació política a Catalunya. Un detall que va molestar molt la catalana de Súria i de la nit al dia, sense donar cap explicació, va decidir sortir-ne per sempre. Foto amb rastes:

Beth Rodergas, Telecinco

Beth Rodergas / TELECINCO

Igual com fan molts altres famosos quan tenen temps lliure, Beth Rodergas ha demanat als seus seguidors a les xarxes socials que li facin tota mena de preguntes i ella ha respost a aquelles que li han semblat més interessants. Un joc de preguntar i respondre a què ha jugat durant la tarda de dimarts 30 de novembre, aprofitant que tenia per davant un llarg viatge amb tren. Quin és el teu plat preferit o quins colors t'agraden més són algunes de les qüestions que la cantant ha revelat a través de les seves històries d'Instagram. Quant a la primera pregunta ha dit que li encanten les patates de moniato al forn. En relació amb el color ha dit que li agraden els tons pastel, en especial els blaus i roses. Preguntes per a tots els gustos.

Tot i que, si n'hi ha una que ha generat molt interès no ha estat cap altra que la de saber amb qui dels seus companys de la segona edició d'Operación Triunfo continua mantenint tracte i amb qui no. Beth, clara i directa, no ha dubtat a respondre. Ho ha fet amb una foto i amb el nom de la persona amb qui en el dia d'avui continua parlant i s'ha convertit en algú molt especial en la seva vida. La resposta de la cantant de Dime ha estat la següent:

beth rodergas elena gadel ot

Beth Rodergas / INSTAGRAM

"Amb unes més que amb d'altres". Aquest ha estat el missatge que Beth ha escrit en les seves històries d'Instagram. Paraules que acompanya d'un cor vermell i en les quals esmenta l'Instagram de la seva amiga, cantant i actriu també catalana, Elena Gadel. I és que les dues ja es van fer molt amigues dins de l'acadèmia de cant i des d'aleshores s'han tornat inseparables. En relació als seus altres companys Beth Rodergas prefereix no pronunciar-se, donant a entendre que el tracte no és tan bo com a ella li agradaria. No diu res de Manuel Carrasco, el que fos el seu gran amor dins de l'acadèmia. Tampoc de Joan Tena, l'altre concursant català de Barcelona amb qui Beth va fer molt bones molles. Per no esmentar a Hugo Salazar, Nika, Vega o Enrique Anaut, entre d'altres.

Una resposta, revelant que es porta molt bé amb Elena Gadel que la mateixa Elena ha compartit en el seu compte d'Instagram. "Et menjo" ha escrit la cantant i actriu de TV3, que aquest any presentarà les campanades de la televisió pública catalana juntament amb Llucià Ferrer.