Quan Bertín Osborne s'avorreix, es posa a gravar-se vídeos d'ell mateix. Discursos on pondera com si fos un mestretites, on parla amb una suficiència que tomba, amb un posat xulesc donant lliçons sobre com ens hem de comportar la resta de mortals. Ho va fer quan va esclatar la pandèmia, al costat d'una copa de vi, brindant per l'exèrcit a Catalunya. I ho ha tornat a fer ara per dirigir-se expressament a un periodista d'un mitjà que va publicar que es carregaven el seu programa d'entrevistes a casa seva o a les dels seus amics.

bertin osborne3

@bertinosborne

Un vídeo perdonavidesc on deixa més clar que ell és más chulo que un ocho: Yo no leo estas webs que normalmente son un basurero. Voy a explicarlo para hasta que tú lo puedas entender”, ha començat, interpel·lant directament al periodista. Osborne defensa que Mi casa es la tuya continuarà i que en breu comença a gravar nous capítols.

bertin osborne

@bertinosborne

Després de rebatre-li que ell no té una situació catastròfica amb unes cases que no es venen, el presentador ha acabat tirant de sarcasme: "me ofrezco para buscarte trabajo en una inmobiliaria, porque lo tuyo de la prensa del corazón, chico, no funciona":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bertín Osborne (@bertinosborne) on

Veurem si obté resposta...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat