Bertín Osborne, en pilotes. Mai se sap si això és un esquer o un repel·lent per seguir un programa. A Telecinco sobredosi de Bertín: divendres passat amb Miguel Ángel Revilla, divendres que ve amb Albert Rivera i la mare de Rivera i diumenge passat a Hormigas blancas, el programa que ha ensenyat l'interior de Bertín. Fotos despullat a la proa d'un iot a Miami de fa anys. Sempre s'asseu amb les cames obertes de manera molt ordinària. Ara se sap què vol marcar. El cacauet de Bertín Osborne:

cacauet bertin osborne t5

bertin osborne gtres

Bertín despullat i Bertín vestit, ordinari, Telecinco / GTRES

bertin nu 1 t5

berbin nu 2 t5

Bertín en pilotes a Telecinco

Carlota Corredera: "El reportaje se tituló 'Bertín más bueno que el pan' y fue un 'pactado robado' por el que cobró 7 millones de pesetas (42 mil euros de l'època). Estaba con su novia norteamericana de entonces en topless, Arianne Brown. Bertín toma el sol en cubierta. Tenía un cuerpazo, no sé por qué a estas horas las pixelamos". A les fotos hi ha masclisme: els pits i el cul de la noia sense pixelar.

bernin nu 3 t5

bertin nu 4 t5

berertin nu 5 t5

Bertín ensenya el cul i insinua els genitals a Telecinco

La clau que demostra que les fotos són pactades és que es va despullar expressament per la revista Interviu ja que normalment prenia el sol en vestit de bany com demostra que tingui el cul blanc de la marca del banyador. "¿Era la única vez que toma el sol en bolas y justo le pillan? No cuela. Estaba pactadito". Bertín es despulla i divendres que ve més.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bertín Osborne (@bertinosborne) on

 El Bertín de Ciudadanos amb Albert Rivera i entrevistant la mare del polític taronja. Això sí que serà porno.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat