Bertín Osborne torna amb força al top del panorama mediàtic. I no, no ho fa pels seus èxits televisius ni musicals, d'aquests fa molt de temps que no en té. El reclam del presentador i crooner de ranxeres no és la seva veu, ni el seu talent, ni la seva classe. Hem de fixar la vista a la zona intermèdia de la seva anatomia, entre el melic i les cuixes. Ja ens entenem, oi? Parlem de les aventures erotico-festives del playboy cañí, de la seva nul·la predisposició a prendre precaucions i, sobretot, de la conducta lamentable envers les dones amb les quals se'n va al llit i deixa embarassades... per fugir esperitat després. Tot aquest compendi dibuixa uns atributs gegantins, però gens admirables. De cap de les maneres. 

De les famoses últimes "50 amigas", dues han relatat que esperaven un fill. Una, Chabeli Navarro, afirma que va avortar per suggeriment d'Osborne. L'altra, Gabriela Guillén, tira endavant amb la criatura. Totes dues, però, han estat humiliades. Aquesta última, la mare gestant, de manera especialment significativa: "No ha sido un embarazo deseado, sino un accidente. Pero me haré cargo". Així les gasta el senyor, amb aquesta mena de discurs masclista i trampós, perquè a l'hora de la veritat, de fer-se'n càrrec, ni de broma. Que ningú esperi que el "pare de l'any" exerceixi com a tal. Ell paga i poca cosa més. Bé, sí: una trobada secreta per preguntar "i què, i què". I au, via. En els moments importants, l'home ni hi és ni se l'espera.

Fa poques hores la Gabriela, embarassada de 6 mesos, ha passat un tràngol molt desagradable i angoixant. Ha hagut d'anar a les urgències de l'hospital, deia que no estoy bien als reporters que fan guàrdia a casa seva. Anava desencaixada i acompanyada d'una amiga, que no de la persona que tant es vanta de responsable, bon pare i algú que no et deixarà tirat a la primera. Bertín va fer campana, deixant una mare primerenca i espantada abandonada a la seva sort. Conclusió: que la responsabilitat li fa nosa. No vol el nen, no vol la mare, només vol que el deixin en pau… i continuar fent de les seves. Repartir amor. 

Gabriela Guillén GTRES
Gabriela Guillén surt d'urgències sense Bertín Osborne / GTRES
Bertín Osborne GTRES
Bertín Osborne / GTRES

Amor com el que suposadament ha entregat a Encarna Navarro, cantant d'OT, durant 15 anys. És a dir, a l'esquena de la seva última dona, Fabiola Martínez, que ja ha sentenciat el seu ex: "Bertín ensució lo nuestro. No es el padre que me gustaría". Aquesta relació extramatrimonial, una vegada més negada pel Norberto, ja té documentació gràfica: una revista publica imatges dels seus encontres secrets. Per cert, que ha sortit un altre intent de festeig amb una famosa presentadora com Sandra Barneda, relatat per ella mateixa. La catalana, ex de Nagore Robles i feliçment emparellada amb Pascalle Paerel, ballarina de ballet holandesa, va rebutjar la seva invitació "a la finca", que és com dir "al picadero". Unes carabasses com una casa de pagès al Don Juan. Més d'una es penedirà de no haver fet el mateix que la Sandra.